Ripple
Ripple

Korkutucu senaryo: Ripple balinaları fiyatı daha fazla düşürebilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kısa süre önce Ripple’da (XRP) önemli bir işlem kaydedildi. Bilinmeyen bir kullanıcı Nexo’dan Kraken borsasına 20 milyon token (5,3 milyon dolar) transfer etti. Kripto paradaki son gelişmeler fiyatın daha da düşebileceğini gösteriyor.

Ripple balinaları orta ölçekli fiyatlar arasında büyük hareketler yapmaya devam ediyor

Tipik olarak uzmanlara göre, bu tür işlemler balinaların kripto varlıklarının oranını düşürmeyi planladığını gösteriyor. Son günlerde XRP’nin değerinde keskin bir düşüş meydana geldi; dijital varlığın fiyatı ise %15’in üzerinde düştü ve yazım sırasında da XRP fiyatı düşmeye devam ediyor.

XRP ticareti geçtiğimiz günlerde 2 milyar dolar seviyesine ulaştı ve büyük olasılıkla devredilen kripto paralar çoktan satıldı. Şimdi balinalar uzmanlara göre, yüklenmeyi planlayacak, bu nedenle %3-5’lik bir fiyat düzeltmesi kaçınılmaz görünüyor.

Son üç ayda kurun dinamikleri göz önüne alındığında, düşüş eğilimi piyasaya hakim. Bu bağlamda uzmanlara göre, XRP’nin fiyatı düşmeye devam edebilir. Bununla birlikte, bazı uzmanlara göre böyle bir düşüş Ripple (XRP) için uzun vadeli olmayacak ve kripto para tekrar toparlanacak.

Zycrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin