Ripple balinaları hareketlendi: 120 milyon XRP taşındı! Fiyat ne durumda?
Ripple balinaları hareketlendi: 120 milyon XRP taşındı! Fiyat ne durumda?

Ripple balinaları 40 milyon dolar taşıdı, XRP fiyatı yüzde 8 fırladı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ripple fiyatı son 24 saatte yaklaşık %8 arttı. Son zamanlarda anonim ve kurumsal yatırımcılara ait olduğu belirlenen bazı cüzdanlar arasında 211 milyon XRP aktarıldığı öğrenildi.

Piyasalar son iki gündür mükemmel bir performans gösterirken XRP de nasibini aldı. Kripto para bu haberin yazıldığı esnada 20 sentin üzerinde işlem görüyor.

Ripple 25 sente yürüyebilir

Şu anda Ripple için en kritik seviye 0,18867 dolar. Boğalar altcoini bir süre önce kırılan bu seviyenin üzerinde tutabilirse kalıcılıktan söz edebiliriz. 50 günlük SMA’da da (0,20 dolar) küçük bir direnç var ve bu seviyenin üzerinde 0,25 dolara bir ralli mümkün.

Para yavaş yavaş ivme kazandıkça hem perakende hem de kurumsal düzeyde anonim yatırımcılar büyük miktarda parayı cüzdanları arasında ve borsalara aktarmaya başladı.

40 milyon dolarlık XRP taşındı

XRPL Monitor isimli gözlemciye göre, son 8 saat içinde 211 milyon kadar XRP, bazı cüzdanlar arasında aktarıldı. Bu cüzdanlardan bazılarının anonim, diğerlerinin ise kurumsal yatırımcılara ait olduğu tespit edildi.

Transferler toplamda 39.518.525 dolar tutarında ve toplam 12 kez transfer yapıldı.

https://twitter.com/XRPL_Monitor/status/1247316143012003840

BTC ve ETH’den sonra üçüncü en büyük kripto para olarak kabul edilen XRP bu haberin yazıldığı esnada günlük %8 kazançla 20 sentin üzerinde işlem görüyor. BTC günlük %4 artarken ETH’de ise bu oran %13.

coinspeaker

Bu gösterge Bitcoin için 2017’den beri ilk kez satın alma bölgesini gösterdi!


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin