Ripple avukatından dikkat çeken XRP açıklaması! Beklenen yükseliş geliyor mu?
Ripple avukatından dikkat çeken XRP açıklaması! Beklenen yükseliş geliyor mu?

Ripple avukatından dikkat çeken XRP açıklaması! Beklenen yükseliş geliyor mu?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – XRP fiyatı, çok önemli bir direnç seviyesinde birden fazla darbe aldığı için satın alma baskısının yeniden canlandığını gösteriyor. Son satış, tokenin piyasa değerini daha yükseğe iten alıcılar tarafından geri alınmış gibi görünüyor. Boğalar engeli aştıktan sonra yatırımcılar patlayıcı bir hareket bekleyebilirler.

Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, yasayı uygulamakla ilgilenmediğini iddia ederek SEC’i bir tweet’inde eleştirdi. Garlinghouse, “Yetki alanlarını Meclis’in kendilerine sunduklarının çok ötesinde genişletmek istiyorlar.” diye ekledi.

SEC’e karşı Ripple davası Aralık 2020’den bu yana devam ederken, Ripple’ın avukatı ayrıca SEC’in “yatırım için herhangi bir sözleşme belirleyemediğini” ve “Yargıtay’ın Howey testini hiçbir açıdan geçemediğini” belirtti.

XRP fiyatı yükselişe hazır mı?

XRP fiyatı, 17 Eylül’de 0,381 dolar direnç seviyesinde reddedildikten sonra %11 geri çekildi. Bununla birlikte, token sağlam bir geri dönüş yaptı ve şu anda söz konusu seviyenin üzerine çıkmak için mücadele ediyor. XRP, 0,381 dolarlık engelin üzerinden gelirse yükseliş hareketi yeniden başlayabilir ve 0,439 dolara kadar bir ralliye tanık olabiliriz.

Bununla birlikte, genel görünüm, XRP fiyatının, 10 Haziran’dan bu yana daha yüksek dipler ve eşit yüksekler üreten yükselen bir üçgen kurulumunda hareket ettiğini gösteriyor. Bu teknik formasyon, %24’lük bir artışla 0,477 dolarlık harekete işaret ediyor.

XRP/USD 12-hour chart

Yukarıdaki görünüm yükselişe geçse de, şüphesiz yatırımcılar, aşağıdaki grafikte görüldüğü gibi üçlü musluk kurulum oluşumunu gösteren Ripple‘a bir kez daha bakabilirler. Bu alt görünüme dayanarak, 0,331 ila 0,464 dolar aralığının orta noktasının 0,397 dolara çevrilmesi bir sonraki yükselişi tetikleyecektir.

Böyle bir durumda, yatırımcılar XRP fiyatının 0,464 dolardan yüksek bir aralık için yukarı yönlü hareket başlatmasını bekleyebilir. Aşağıdaki grafikte görüldüğü gibi, momentum güçlüyse yükseliş 0,561 ila 0,596 dolar direnç kutusuna kadar uzayabilir.

XRP/USD 1-day chart

Ripple fiyatı için yükseliş görünümü mantıklı olsa da, 0,331 dolarlık destek tabanının onu bir direnç seviyesine çeviren bir kırılması, yükseliş tezini geçersiz kılacaktır. Bu gelişme, XRP fiyatının, alıcıların devreye girip yükselişe bir kez daha gidebileceği 0,309 dolarlık bariyeri tekrar test ettiğini görebilir.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin