featured

Ripple, Avrupa’da lisans almak için harekete geçti

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – XRP ile ilgili son haberlerde, önemli bir gelişme yaşandı. Ripple Labs, Avrupa pazarına girmek için İrlanda Cumhuriyeti’nde düzenleyici onay aradığını bildirdi. 

Ripple şu anda bir sanal varlık hizmet sağlayıcısı (VASP) lisansı almak istiyor. Daha sonrasında da elektronik para lisansı için başvuruda bulunmayı planlıyor.

Ripple, XRP için lisans avına çıktı

Ripple, Avrupa Birliği (AB) üyesi olan İrlanda yargı alanında zaten iki çalışanı olduğunu bildirdi.

İşletmenin XRP tokenini satarak menkul kıymetler yasasını çiğnediğini iddia eden ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu ile uzun süredir devam eden yasal anlaşmazlığı nedeniyle, Ripple odağını ABD dışındaki ülkelere kaydırdı. İşletme, İsveç ve Fransa’da şimdiden ittifaklar kurmuştur.

Ripple’ın Baş Hukuk Müşaviri Stuart Alderoty’ye göre şirket, ülkede önemli miktarda personele sahip olmasına rağmen artık gelirini Amerika’dan almıyor.

Şirket için e-para lisans da gündemde

Ripple, bir e-para lisansı almayı da planlıyor. Ripple, İrlanda Merkez Bankası’na VASP olarak kaydolan ilk ABD şirketi olmayacak. Winklevoss ikizleri tarafından yönetilen ABD merkezli bir kripto borsası olan Gemini, Temmuz ayında İrlandalı müşterilere pazarlama yetkisi aldı.

Şimdiye kadar, Ripple’ın İrlanda’da sadece iki çalışanı var, ancak İngiltere’de 60 kişilik bir ekip kurdu.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin