Ripple, küresel ödeme ağı aracılığıyla ortaklık kurdu! İşte detaylar
Ripple, küresel ödeme ağı aracılığıyla ortaklık kurdu! İşte detaylar

Ripple Asya Pasifik’teki havaleler için XRP’yi kullanmak üzere Novatti ile ortak oldu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – ABD’deki yasal sıkıntılarına rağmen Ripple, XRP’nin Güneydoğu Asya’nın kazançlı ve hızla büyüyen uluslararası para transferi piyasasındaki kullanımlarını genişletiyor.

Önemli hamleler

Ripple, ABD’deki yasal sorunlarına rağmen, Avustralya Menkul Kıymetler Borsası’nda listelenen dijital bankacılık ve ödeme şirketi Novatti ile son ortaklığı ile Asya Pasifik ödemeler piyasasına girmeye devam ediyor.

Bir Ripple blog gönderisine göre Novatti, Avustralya’dan Güneydoğu Asya’ya havale ödemelerini daha ucuz ve daha hızlı hale getirmek için RippleNet’in anlık, sınır ötesi ödemeler için XRP tokenını kullanan On-Demand Liquidity (ODL) hizmetini uygulamaya sokarak Ripple’ın küresel ödeme ağına katıldı. .

Novatti ile olan ortaklık, RippleNet küresel ödeme ağının genişletilmesi kapsamında Ripple’ın geçtiğimiz ay Asya sınır ötesi ödeme uzmanı Tranglo’nun %40 hissesini satın almasının ardından geldi.

Hangi ülkeler gündeme alındı

Geçen Aralık ayında imzalanan ortaklık, başlangıçta Avustralya ve Filipinler arasında Filipinlerin sahip olduğu havale hizmeti sağlayıcısı iRemit aracılığıyla yapılan havalelere odaklandı.

Blog gönderisine göre Filipinler, Hindistan ve Çin’den sonra Asya’daki en büyük üçüncü para alıcı ülke konumunda. Yurtdışındaki Filipinliler 2020’de ülkelerine 33,19 milyar ABD doları gönderdiler.

Ripple’ın hedeflediği Asya-Pasifik’in dijital para transferi piyasası çok büyük ve büyüme için muazzam bir potansiyele sahip. Allied Market Research tarafından yayınlanan bir rapora göre, 2026 yılına kadar 269,78 milyar ABD dolar gibi bir rakama ulaşma potansiyeline sahip.

forkast


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin