featured

Ripple fiyat analizi: XRP yeniden 0,90 dolar seviyesinde – Yükselişe hazır mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasası son zamanlarda inişli çıkışlı bir yol izliyor. Yatırımcıların yakından takip ettiği altcoinlerden bir tanesi olan Ripple, bugün yapılan fiyat analizine göre yükseliş gösteriyor.  XRP dün yüzde 11 oranında bir geri dönüş yaşadı. Güncel destek noktası şu anda 0,90 dolar seviyesinde.

0,90 dolar seviyesinin altcoinde daha fazla düşüş yaşanmasını önlemesi bekleniyor. Dolayısıyla Ripple fiyat analizi bugün yükseliş gösteriyor. Muhtemelen XRP bu seviyede konsolide olacak. Böylece daha fazla yükseliş görülmeden önce bugün daha düşük bir dip seviye belirleyecek.

Kripto para piyasası, son 24 saat içinde düşüş momentumunu gördü. Piyasa lideri ve öncü coin olan Bitcoin yüzde 0.68 oranında düşüş yaşarken en gözde altcoin olan Ethereum ise yüzde 0.94 oranında değer kaybı yaşadı. Bu arada Ripple (XRP), yüzde 6’nın üzerinde bir kayıpla en kötü performans gösterenlerden bir tanesi oldu.

Son 24 saatte Ripple fiyat hareketi: Ripple yeniden 0,90 dolara geri dönüyor

XRP/USD, 0,8991 dolar ile 0,9888 dolar seviyeleri aralığında işlem gördü. Bu da son 24 saat içinde önemli bir volatilite olduğunu gösteriyor. Kripto para piyasasında volatilite yatırımcılar tarafından istenen bir şey değildir. İşlem hacmi yüzde 0.71 oranında azalarak 3,4 milyar dolar oldu. Bu arada, toplam piyasa değeri ise 43.9 milyar dolar civarında işlem görüyor. Kripto para birimi piyasadaki genel sıralamada ise 7. sırada yer alıyor.

XRP/USD 4 saatlik grafik analizi: XRP tekrar yükselmeye hazır mı?

4 saatlik grafikte, Ripple fiyatının bir gecede 0.90 dolar seviyesinde güçlü destek bulduğunu görebiliriz. Bu da muhtemelen daha düşük bir dip noktasının belirlendiğini gösterir.

ripple xrp 4 saatlik

 

Ripple fiyat hareketi, geçen hafta boyunca güçlü bir yükseliş momentumunun dönüşü gördü. Daha önce yavaşça düştükten sonra, ilk yüksek dipler ayarlanmadan önce destek noktası 0,76 dolarda bulundu.

XRP, başlangıçta 0,90 dolara yükseldi. Daha sonra hızlı bir geri çekilmenin ardından daha da yukarı çıktı. Altcoin, perşembe gününe kadar daha da ileri gitti. Sonuç olarak ise 1,02 doların altına düşmeden önce 1 dolar seviyesine ulaşmayı başardı.

Dün, yaklaşık yüzde 12’lik hızlı bir geri dönüş yaşadı. Şimdiki destek noktası olan önceki 0,90 dolarlık direnç noktasının yeniden test edilmesine yol açtı. Bu nedenle, Ripple fiyat hareketi muhtemelen güçlü bir düşük dip oluşturmuştur ve şimdi tekrar yükselmeye hazırdır.

Ripple fiyat analizinde sonuç olarak

Sonuç olarak güçlü bir düşük seviye olarak muhtemelen 0,90 dolar seviyesi ayarlandı. Bu yüzden Ripple fiyat analizi bugün yükselişte. Muhtemelen XRP tekrar yükselmeye hazır. Önceki yüksek seviye olan 1,02 dolar seviyesi iste bir sonraki kırılacak direnç noktasıdır.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin