featured

Ripple fiyat analizi: XRP için yeni direnç noktası önemli bir seviye olan 0,85 dolar mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bugün yapılan Ripple fiyat analizine göre güncel olarak düşüş hareketi görünüyor. XRP/USD geçtiğimiz gün 0.85 dolar seviyesini yeni direnç noktası olarak belirlemişti. Ayılar bir gecede baskın olduklarını kanıtlamış oldular.

Ynei direnç noktası 0,85 dolar seviyesinde olduğu için Ripple fiyat analizi bugün düşüş gösteriyor. Bu da yalnızca bir gecede aşağı yönlü yavaş bir gerileme olduğunu gösteriyor. Bu nedenle, bugünün en düşük seviyesi olan 0,785 dolardan sonra, bugün başka bir aşağı yönlü test etme daha görebiliriz.

Kripto para piyasasında genel olarak bir bakış attığımızda son 24 saat içinde karışık sonuçlarla karşılaşıldığını söyleyebiliriz. Pazar lideri ve öncü coin olan Bitcoin yüzde 0,81 oranında değer kazanırken, en gözde altcoin olan Ethereum da yüzde 0,75 oranında değer kaybı yaşadı. Bu arada, bu yazının ana konusu olan bir diğer gözde altcoin Ripple ise yüzde 2,7 oranında düşüş yaşadı.

Son 24 saatte Ripple fiyat hareketi: Ripple küçük bir yükseliş yaşadı ama 0,85 doları geçemedi

XRP/USD 0,8112 dolar ile 0,8443 dolar aralığında işlem gördü. Bu da son 24 saat içinde hafif bir volatilite olduğunu gösteriyor. İşlem hacmi yüzde 44,78 azalarak 1,59 milyar dolara geriledi. Bu arada, toplam piyasa değeri ise 38.65 milyar dolar civarında işlem görüyor. Kripto para birimi piyasada genel sıralamada ise 8. sırada yer alıyor.

XRP/USD 4 saatlik grafik analizi: XRP tekrar aşağı yönü mü test ediyor?

4 saatlik grafik incelendiğinde, bu sabah Ripple fiyat hareketini yavaş yavaş devralan düşüş momentumunu görebiliriz. Muhtemelen bu da bugün daha sonra başka bir düşüşe yol açacak.

Ripple 4 hour

Ripple fiyatı, haftanın ikinci yarısında düşüş momentumunun geri döndüğünü gördü. Daha önce 0,85 dolar olan bir önceki direncin üzerine çıktıktan sonra, 0,93 dolar civarında yeni bir yüksek direnç noktası belirlenmişti.

Ancak, oradan XRP hızla tersine döndü. Önceki kazancı yeniden kaybetmeye başladı. Cuma günü, XRP mevcut en düşük seviyenin görülebileceği sinyalini vererek 0,785 dolar civarına kadar düşüş yaşadı.

Dün, Ripple fiyatı hafif bir yükseliş gördü. Fakat 0,85 dolarlık direnç şimdilik daha fazla yükselişi engelliyor. Gece boyunca, XRP yeni bulunan direncin altında konsolide oldu. Bu da önümüzdeki 24 saat içinde aşağı yönlü momentum dönüşünü görmemizin muhtemel olduğunu gösteriyor.

Ripple fiyat analizinde sonuç olarak

0,85 dolar direncinin bir gecede daha fazla yükselmesini engellediğini gördüğümüz için, Ripple fiyat analizi bugün şimdilik düşüş gösteriyor. Gözde altcoinlerden bir tanesi olan XRP’nin yeniden düşüşe geçmesinin ardından maalesef yeni bir düşük seviyenin belirlenmesi de muhtemel sonuçlar arasında yer alıyor.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin