XRP, ripple, kripto para, kripto para haberleri
Ripple

Ripple, ABD devlet okullarına 29 milyon dolarlık XRP bağışladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Önde gelen döviz bozdurma ve havale ağı olan Ripple, ABD’deki devlet okullarını desteklemek için 29 milyon dolarlık XRP bağış yaptığını açıkladı.

Dünyanın en büyük üçüncü kripto para birimi olan ve yaratıcısını dünyanın en zengin bireylerinden biri yapan Ripple, Amerika Birleşik Devletleri’ndeki devlet okullarına destek vermek için 29 milyon dolarlık XRP bağışında bulundu.

Dün yazılan blog yazında şunlar söylendi:

“Yönetim ekibinden, en yeni işe alımlarımıza kadar her Rippler, kariyerlerine tek bir yerde başladı, sınıfta. Çocuklar için hayal kurmanın ve bunu gerçekleştirmenin yeri sınıftır.”

Ripple 29 milyon dolarlık XRP bağışlayarak sektörün eğitime olan katkılarını teşvik ediyor

Bağış, XRP tarafından DonorsChoose.org’a yapıldı. ABD merkezli 501 sivil toplum kuruluşu ile bireylerin doğrudan devlet okulu sınıf projelerine bağış yapmalarına izin veriliyor. Ripple konu ile ilgili şunları söyledi:

“Bağışımız için sivil toplum kuruluşunun web sitesinde yer alan tüm istekleri dün yerine getirdik. Bugün her eyalette yaklaşık 30.000 devlet okulu öğretmeni ve yaklaşık bir milyon öğrenci, DonorsChoose.org aracılığıyla öğrenim için gerekli olan kitap, okul malzemeleri, teknoloji, saha gezileri ve diğer kaynakları alıyor.”

Şirket ayrıca bağış platformu olarak seçtiği DonorsChoose.org’un, eğitime katılma ilkesinden kaynaklandığına dikkat çekiyor. Ripple’in küresel ekonomide daha fazla katılımı ve erişilebilirliğini geliştirmeye odaklanmasını yansıtıyor.

Ancak XRP fiyat anlamında bugünlerde pek de parlak günler geçirmiyor. Ripple’ın ana sorunu, diğer kripto paralar gibi merkeziyetsiz bir sistemde değil, merkezi olan bir sistemde çalışması.

Bitcoinist

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin