Ripple, 15 milyar dolarlık bir değerlemeyle hisse geri alımını duyurdu
Ripple, 15 milyar dolarlık bir değerlemeyle hisse geri alımını duyurdu

Ripple, 15 milyar dolarlık bir değerlemeyle hisse geri alımını duyurdu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ripple’ın CEO’su Brad Garlinghouse, şirketinin Aralık 2019’da fon toplamak için yatırımcılara satılan C Serisi hisselerini 15 milyar dolarlık bir değerlemeyle geri aldığını duyurdu.

XRP tokenine bağlı olan Ripple, kripto para dünyasında ‘Bankacı Parası’ olarak tanımlanıyor, çünkü teknolojisi, bankaların ve diğer finansal hizmet firmalarının sınırlar arasında daha hızlı ve daha düşük maliyetle para göndermesine izin verecek şekilde tasarlandı. Şirket ayrıca, Talep Üzerine Likidite adı verilen sınır ötesi ödemeler için XRP kullanan ve aynı zamanda Merkez Bankası Dijital Para Birimlerinin (CBDC) ihracına yardımcı olan başka bir ürün pazarlamakta.

Bu haber aynı zamanda Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) Ripple aleyhindeki davası devam ederken geliyor. Aralık 2020’de SEC, Ripple’ı, yöneticilerinin kayıt dışı bir menkul kıymet teklifinde 1,3 milyar dolar değerinde XRP sattığı iddiasıyla suçladı. Ripple, XRP’nin menkul kıymet olarak değerlendirilmemesi gerektiğini söyleyerek iddialara itiraz etti.

Twitter’da Brad Garlinghouse daha da ileri giderek şunları söyledi:

“2022 – “yavaşla” kelime dağarcığımızda yok. 2021’deki ters rüzgarlara rağmen, kayıtlardaki en iyi yılımızdı ve Ripple’ın finansal pozisyonu (bankadaki 1 milyar dolar) şimdiye kadar olduğumuz en güçlü yıldı.

RippleNet, sınır ötesi ödemelerden çok daha fazlasıdır – işletmelere likidite gibi kripto yerel hizmetleri getiriyor. Bugün, ağ, 10 milyar doların üzerinde bir hacim çalıştırma oranına sahiptir. Oyunlarını sürekli olarak geliştirmek ve her yıl yeni yeteneklere yönelmek için takıma büyük destek.

RippleX – XRP Defterine – NFT’ler, CBDC’ler, birlikte çalışabilirlik köprüleri, yan zincirler ve çok daha fazlası – dünya çapında geliştiriciler ve ortaklarla el ele çalışan çok sayıda yetenek oluşturma konusunda tam hız ilerliyor. Ne de olsa çok zincirli bir dünya.”

Şimdiye kadar Ripple – SEC davasında neler yaşandı?

2021’de Ripple yöneticileri, dava ve bunun iş üzerindeki etkisi hakkında görüşler paylaştı. Garlinghouse, Ripple’ın Asya-Pasifik bölgesine genişlemesinin SEC davasından zarar görmediğini belirtti. CEO ayrıca, dava çözülür çözülmez şirketin olası bir halka arza baktığını belirtti.

Ripple ayrıca, davaya sanık olarak katılmalarına ve tokenin menkul kıymetler yasalarını ihlal etmediğine dair iddialarında Ripple’ı desteklemelerine olanak tanıyan “mahkemenin dostları” özetlerini sunan XRP token sahiplerinden de destek aldı. Ancak yargıç Ekim ayında, bireysel XRP sahiplerinin Ripple’ın devam eden davasında sanık olarak hareket edemeyeceklerine karar verdi.

CNBC raporuna göre Brad Garlinghouse, şirketin “yavaş ilerleyen bir yargı sürecine” rağmen iyi ilerleme kaydettiğini ancak davanın muhtemelen 2022’de sonuçlanacağına inandığını belirtti:

“Ve bence yargıç bunun sadece Ripple ile ilgili olmadığını, bunun daha geniş sonuçları olacağını anlıyor.”

Ripple’ın 2021’de ilerici bir yılı olduğu aşikar. Örneğin, Himalayaların doğu ucunda manastırları, kaleleri ve dramatik manzaralarıyla tanınan Budist bir krallık olan Bhutan, Güney’de bir merkez bankası dijital para birimini yönetmek için Ripple ile ortaklık kurdu. Asya ülkesi. Bunun yanı sıra Ripple, Nelnet Yenilenebilir Enerji ile Nelnet’in güneş enerjisi yatırım fonlarından birine 44 milyon dolarlık stratejik bir ESG yatırımı yaptı.

Ayrıca yıl içinde, fintech firması, finans şirketlerine yönelik yeni bir hizmet olan bir likidite merkezi başlatmayı planladığını duyurdu ve bu onlara müşterilerine kripto para birimi ticareti yapma olanağı verecek. Likidite merkezi şu anda önizleme aşamasındadır ve 2022’de piyasaya sürülecektir.

Bu haber, kripto alanında yaşanan devam eden piyasa oynaklığına rağmen XRP fiyatı üzerinde olumlu bir etki yarattı. XRP, bu raporlama tarihi itibariyle 63 sent ticaret yapmak için şu anda %5,80 arttı.

nairametrics


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin