RioDeFi blockchain merkezini Asya'ya getirmek için bu hamleyi yaptı
RioDeFi blockchain merkezini Asya'ya getirmek için bu hamleyi yaptı

RioDeFi blockchain merkezini Asya’ya getirmek için bu hamleyi yaptı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Geleneksel ve merkezi olmayan finansmanı (DeFi) birbirine bağlayan bir finansal ürünler ekosistemi olan RioDeFi, Asya’daki DeFi ekosistemine daha fazla blok zinciri odaklı birlikte çalışabilirliği ve gücü getirecek üç başarılı pilot projenin ardından DeFi kuluçka merkezinin başlatıldığını duyurdu.

RioDeFi CEO’su James Anderson konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada şu ifadedleri kullandı:

“DeFi, geçen yıl çokça ilgi gördü ve NFT’lerin ilgi odağı haline gelmesinin üzerinden birkaç ay geçti. Geleneksel finans, bu yeni ve heyecan verici teknolojilerle birleşmeye çalışırken, endüstri hala düzenleme ve kullanıcı korumasına ilişkin içgörü eksikliğinden muzdariptir. Hedefimiz, projelerin başından sonuna kadar meşrulaştırılmasına yardımcı olmak ve DeFi’nin genel finansman ile güvenli bir şekilde köprü kurmasını sağlamak.”

dApp’ler

Merkezin duyurusu, ilk üç dApp’inin başarılı lansmanının haberini takip ediyor: Oyunlaştırılmış bir DeFi tahmin pazarı olan Lepricon, emlak piyasasını destekleyen ilk uçtan uca ekosistem olan LABS ve topluluk tarafından yönetilen MANTRA DAO stake etme, borç verme ve yönetişime odaklanan platform. Kuluçka döneminden bu yana, üç proje 15 milyon dolardan fazla fon topladı.

Lepricon, LABS ve MantraDAO, RioChain’in birlikte çalışabilirliği, düşük ücretler ve hızlı işlemlerinin ağ etkilerinden yararlanarak DeFi ekosisteminin ölçeklenebilirliğini, güvenliğini ve hızını daha da güçlendiren birçok projeden ilkidir.

RioDeFi’nin merkezi, Asya’daki DeFi büyümesine önemli bir katkı sağlamayı hedefliyor. Projeler ayrıca ödemeler, süreçler ve takas operasyonları, yetki alanı çerçeveleri hakkında rehberlik, sürdürülebilir token modeli geliştirme ve KYC süreç gereksinimleri ile uçtan uca destek alacak.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin