Paris Hilton ve Richard Hilton
Paris Hilton ve Richard Hilton

Paris Hilton’un babası Richard Hilton, 38 milyon dolarlık malikanesini kripto para ile satışa çıkardı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Amerikan televizyon yıldızı, model, şarkıcı ve iş kadını Paris Hilton’un babası Richard Hilton, 38 milyon dolarlık malikanesini kripto para karşılığında satmaya hazırlanıyor.

Richard Hilton devasa malikanesini kripto paralarla satıyor

İtalya’nın başkenti Roma’da, 1613 metrekarelik bir arazi üzerinde bulunan başyapıt, 11 yatak odası, 15 banyo ve üç mutfağa sahip. Ayrıca binada bir sinema, spor salonu ve spa bulunuyor. Tarihi eser Michelangelo’dan ilham alan mimar Giacomo Della Porta tarafından tasarlandı.

Kaliforniya merkezli emlak acentesi Propy, açık arttırmadan sorumlu olacaktı. Propy, alıcıların kolayca tercih edilen mülkleri aramalarını ve çevrimiçi ödeme yapabilmelerini sağlayan, mülklerin listelenmesi, açık artırılması ve satılması için Ethereum Blockchain üzerine kurulmuş bir küresel emlak şirketi  ve merkezi olmayan bir kayıt kuruluşudur.

“Blockchain’e güven artıyor.”

Hilton ifadesinde şunları söyledi:

Açık artırma, emlak sektörünün Blockchain’e duyduğu artan güveni gösteriyor ve kripto yatırımcılarına portföylerini  prestijli bir mal varlığı  çeşitlendirmek ve sağlamlaştırmak için bir fırsat sunar.

Propy’nin mülk alıcılarından Katherine Purcell ise şu ifadeleri kullandı:

Propy topluluğu ile çalışmak harika. Bu teknolojinin belirli işlem türleri için mükemmel olduğunu okudum. Gayrimenkul bunlardan biri.

Daha önce 20’den fazla mülk kripto paralarla satılmıştı

Bu, kripto para birimleriyle işlenecek ilk satış olmasa da,  bu anlaşma kripto para kullanan herhangi bir mülk için ödenen en yüksek ödeme olacak. Miami merkezli bir arazinin şu anda 6 milyon dolar değerindeki 455 Bitcoin karşılığında satıldığı bildirildi.

Sadece Richard Hilton değil, daha önce bir tokeni tanıtan Paris de geçmişte sanal para birimlerine ilgi göstermişti. Gravity4’ün Lidya token, token satışına katılmayı dört gözle beklediğini söyledi.

Kripto para birimlerini kabul eden emlak endüstrisi, bu yeni dijital paraların burada kalmaya devam ettiğinin bir başka teyidi. Ve bazılarının geçmişte iddia ettiği gibi bir balon değil.

zycrypto

Paris Hilton’dan Yeni Kripto Para Tanıtımı

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin