featured
Riccardo Spagni: “Fiyat eğilimi, hisse senedi piyasaları ile benzer.”

Riccardo Spagni: “Bitcoin çok yüksek bir seviyeye yerleşecek.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Monero’nun lider geliştiricisi olan Riccardo Spagni, bir röportajda tüm sektörü tahrip ederek devam eden ayı piyasası hakkında konuştu. Ayrıca, bu ayı piyasasının bir öncekine benzer olup olmadığı hakkında da açıklamalar yaptı.

Riccardo Spagni: “Fiyat eğilimi, hisse senedi piyasaları ile benzer.”

Riccardo, konuşmasına bunun kripto para birimi sektöründeki beşinci ayı piyasası olduğunu belirterek başlıyor. Ayrıca ayı sığınağına alıştığını belirterek, bunun artık şaşırtıcı olmadığını ekliyor. Beşinci kez ayı piyasasına tanık olan yatırımcılar, trend görmeye başladı.

Bununla birlikte, bu eğilim ona göre, Bitcoin veya kripto para birimleri için benzersiz değil ve çoğu zaman hisse senetlerinin tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştığı ve bir skandal ya da piyasa duyumları nedeniyle çökme ile sonuçlandığı hisse senedi piyasasında meydana gelir. Bununla birlikte Riccardo’ya göre, bu gerçekleştiğinde, fiyat bir önceki tüm zamanların en yüksek seviyesine yerleşir ve boğa yarışı yeniden meydana geldiğinde, önceki yüksek oranlarını ihlal eder.

bitcoin ana akim etkisi

“Piyasa Bitcoin fiyatını bulmaya çalışıyor.”

Ayrıca geliştiriciye tarihin kendini tekrar edip etmediği soruldu. Bu soruya Riccardo, Bitcoin’in fiyatını anlamaya çalıştığını veya pazarın Bitcoin fiyatını bulmaya çalıştığını belirterek cevap veriyor. Riccardo konuya yönelik şunları söylüyor:

Yani blok ödülünden birkaç on yıl uzak kaldık, o kadar önemsiz bir değere düşüyoruz ki bu ücretlerden daha sonra blok ödülü daha büyük oluyor.

“Bitcoin, sektör lideri olmaya devam ediyor.”

Bunu göz önünde bulundurarak, fiyat artışının zorluğunun sebebi olan, nispeten yüksek enflasyon oranına sahip Bitcoin’in, sektör lideri olmaya devam ettiğini belirtiyor. Riccardo konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

Yani, yüksek bir enflasyon oranına sahipsiniz. Burada büyük dalgalanma var çünkü irrasyonel bir coşkunluk var ve herkes zengin olduklarını düşünüyor. Bu yüzden yüksekler, alçaklar ve salınımlar aşırı olacak.

Mark Yusko: “Bitcoin uzun dönemde 20 kat kazandıracak.”

Monero geliştiricisi: “Bitcoin çok daha yüksek bir yere yerleşecek.”

Ancak Riccardo, Bitcoin’in fiyat keşfinin bir makro zaman ölçeğinde, yani sonraki 10 ila 20 yıllık zaman aralığında gerçekleşeceğini belirtiyor. Bunu, fiyatın kesinlikle 3.500 dolar veya 4.000 dolar olamayacağını belirterek, enflasyonun düşmesiyle Bitcoin’in “çok daha yüksek” bir yere yerleşeceğini iddia ediyor. Ayrıca en büyük kripto paranın faydasını daha açık ortaya koyacağını da vurguluyor.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin