SBF’nin 8 milyar dolarlık vurgunu ve yönetim biçimi…

Reuters’a göre SBF’nin ailesi Bahamalar’da mülk satın aldı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – FTX’teki milyarlarca dolar kayıp konuşulurken yeni bir bilgi ortaya çıktı. Çöküşün başrolündeki ismi şirketin CEO’su Sam Bankman-Fried var. Ancak koca ekip bu iflası tetikledi. Diğer yandan Reuters tarafından yeni bir bilgi paylaşıldı.

SBF’nin ailesi, Bahamalar’da 121 milyon dolar değerinde mülk satın aldı. Reuters’in haberine göre aile, Bahamalar’da yeni bir mülk edindi. 

Salı günü resmi emlak kayıtlarına dayandırdığı haberine göre, iflas etmiş kripto borsa operatörü FTX, kurucusu Sam Bankman-Fried’in ebeveynleri ve şirketin üst düzey yöneticileri son iki yılda Bahamalar’da yaklaşık 121 milyon dolar değerinde en az 19 mülk satın aldı.

SBF’nin ailesi ve FTX yöneticileri Bahamalar’da mülk sahibi oldu

Yerel kaynakların paylaştığı haberin detayında sadece SBF’nin ailesi değil, borsada çalışan yöneticilerde bölgede mülk sahibi olmuş.

Rapora göre, satın almaların çoğu FTX’in birimi FTX Property Holdings tarafından 2021 ve 2022’de yapıldı. En pahalı mülk alımı, Albany adlı bir tatil beldesinde 30 milyon dolarlık bir çatı katı olarak dikkat çekiyor. 

15 mülk için 100 milyon dolar ödeyen kişiler ya dokurum son alımlarla 19 mülk sahibi oldu. Bu mülkeler için toplamda ise 121 milyon dolar ödendi.

Diğer yandan Reuters, dairelerde kimin yaşadığını tespit edemediğini söyledi. Ancak geçen hafta Bankman-Fried, Reuters’e dokuz meslektaşıyla birlikte bir evde yaşadığını ve FTX’in ada çevresinde ücretsiz yemek ve “şirket içi Uber benzeri” bir hizmet sağladığını söylemişti.

reuters


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin