Shiba Inu ve Dogecoin artık AMC sinemalarında kabul ediliyor
Shiba Inu ve Dogecoin artık AMC sinemalarında kabul ediliyor

Resmileşti: Dogecoin ve Shiba Inu’dan önemli ortaklık

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dogecoin ve Shiba Inu (SHIB) artık AMC sinemalarında biletler için çevrimiçi ödeme seçeneği olarak kabul ediliyor.

Kripto yatırımcılarını heyecanlandıran bu gelişme planlanandan bir hafta önce geldi.

Dünyanın en büyük film zincirlerinden biri olan AMC Theatres Mart ayının başlarında 19 Mart’ta biletler için en popüler iki memecoini kabul etmeye başlayacağını bildirmişti.

Şirketin CEO’su Adam Aron, entegrasyonun kullanıma açıldığını Twitter’dan bildirdi ve uygulama planlanandan bir hafta önce hayata geçirilmiş oldu:

“Kripto para birimlerine olan açık coşkunuz ve ilginizi görüyoruz. Söz verildiği gibi, AMC Theatres web sitesi artık çevrimiçi ödemeler için Dogecoin ve Shiba Inu’yu kabul ediyor! Bunu gerçekleştirmemize yardımcı olduğu için Bit Pay’e özel bir teşekkürü borç biliriz.”

Haberin her iki kripto para fiyatını da hareket ettiremediği görülüyor. DOGE ve SHIB gün için yatay işlem görüyor.

cryptopotato


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin