Ünlü aktivist ve yatırımcı Bill Ackman Terra’yı Ponzi Şeması”na benzetti!

Rekor üstüne rekor! Terra’nın DeFi değeri yeni bir seviyeye ulaştı…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – İkinci en büyük DeFi blok zinciri olan Terra, yeni bir rekora imza attı. Artan sayıda mevduat arasında Salı günü toplam kilitli değeri (TVL) tüm zamanlar zirvesine tırmandı.

DeFi Llama’dan gelen veriler, Terra blok zincirindeki TVL’nin yaklaşık %5 arttığını gösterdi. Buz artış tam olarak 21.8 milyar dolarlık rekor bir yüksekliği gösterdi. Blok zinciri şu anda TVL açısından sadece Ethereum’un gerisinde. Ancak boşluk oldukça astronomik. Çünkü ETH’nin TVL’si 81,6 milyar dolar. Terra’nın bu seviyeleri ulaşması pek kolay gözükmüyor.

Terra’daki en büyük iki DeFi likidite platformu olan Lido ve Anchor Protocol, TVL’de sırasıyla yaklaşık %8 ve %10 ile en büyük sıçramaları gördü. Anchor, TVL’nin yaklaşık %76’sını oluşturan Terra’nın DeFi pazarına da hakim olmaya devam ediyor. Terra’nın yerel tokeni LUNA, blok zincirinin TVL’si ile birlikte yükseldi.

Terra’nın artan DeFi değeri LUNA için pozitif

Terra’nın DeFi platformlarıyla büyük ölçüde etkileşimin yerel belirteci aracılığıyla gerçekleştiği göz önüne alındığında, LUNA artan etkinlikten yararlanma eğiliminde. Token son 24 saatte %8.5 arttı ve 96.46 dolardan işlem görüyor. LUNA, genellikle yakaladığı haberleri anında fiyatlıyor. Bugünde bir benzerini gördük.

Son kazanımlar ayrıca LUNA’nın Ripple’ı (XRP) 33,5 milyar dolarlık piyasa değeriyle yedinci en büyük kripto para birimi haline getirmesine yardımcı oldu. Token, son 24 saat içinde 2,5 milyar dolarda büyük ticaret hacimleri gördü.

TVL girişlerinin büyük bir kısmının Anchor Protocol’e odaklandığı göz önüne alındığında, platformun yönetişim tokenı ANC de %9 arttı. Anchor, şu anda DeFi alanındaki mevduatlar için %20 ile en yüksek getiriyi sunuyor. Yüksek getiriler, platforma girişlerin önemli bir itici gücü.

Terra’nın DeFi platformlarıyla artan etkileşim aynı zamanda stabilcoin’i UST için işlem hacimlerini de artırdı. Toplam UST sirkülasyonu şu anda 18 milyar doların üzerinde.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin