Ethereum tüm zamanlar rekoru kırdı! Fiyat yükselmeye devam edecek mi?
Ethereum tüm zamanlar rekoru kırdı! Fiyat yükselmeye devam edecek mi?

REKOR: Ethereum fiyatı 1.500 doları geçti! Artış sürecek mi? İşte tüm detaylar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum ağının yerel kripto para birimi olan ETH fiyatı bugün 1.500 dolarla tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı. Veriler, ETH opsiyon piyasasının baskın aktivite gösterdiğini ve bunun rallide yeni bir yükselişe giden birincil faktör olabileceğini gösteriyor.

Ethereum 1.500 doları aşarak rekor kırdı

Büyük borsalarda, opsiyon piyasası baskın aktivite gösterdikten sonra ETH’nin fiyatı 1.500 doları aştı.

Opsiyon piyasasında iki tür sözleşme vardır: Satım ve alım. Piyasada daha fazla alım olduğunda, bu, opsiyon piyasasının yükselişe geçtiği anlamına gelir.

Veri analizi platformu Laevitas’taki analistler, yeni bir tüm zamanların en yüksek seviyesine yükselmeden önce, Deribit’in ETH hacminin %80’ine alımların hakim olduğunu söyledi.

Bu hacim trendine dayanarak, analistler ETH’nin büyük bir yükselişle karşılaşacağını tahmin ettiler:

“ETH 1 aylık VIX, en son Ocak ayı başlarında görülen seviyelere gelirken, fiyat ATH’ye yakın bir seviyede istikrar kazanıyor. Bugün DeribitExchange hacminin %80’ine alımlar hakim ve patlamak üzere gibi görünüyor.”

Uzun uğraşlar sonucunda ETH’den zirve geldi

Saatler içinde, ETH 1.500 doları geçerek bir ay içinde ikinci kez tüm zamanların en yüksek seviyesini kaydetti.

ETH, geçen hafta tüm zamanların en yüksek seviyesi ile flört ediyordu, ancak dirence her yaklaştığında, fiyat en yakın temel desteği reddetti. Önceki yüksek rekoru tekrar test ettikten sonra fiyatın derin bir geri çekilme görmemesi, direncin zayıfladığı anlamına geliyordu. Bu nedenle, dördüncü tekrar testinde direnç seviyesi sonunda aşıldı.

Three Arrows Capital CEO’su Su Zhu’nun dediği gibi, ETH’nin momentumu o kadar güçlü ki, bir yatırımcı BTC’yi 41.000 dolarlık zirvede ETH’ye satarsa, yatırımcı ABD dolarına satmaktan daha fazlasını yapmış oluyor:

“Çılgınca ancak 41 bin dolarda BTC’den USD’ye yapmak yerine BTC’den ETH’ye satış yapmak daha mantıklı.”

Artış sürecek mi?

Trader’lar, ETH’nin günlük mumunun 1.440 doların üzerine çıkması durumunda yükseliş trendini sağlamlaştıracağını söylüyor. “Trader Koz” olarak bilinen bir trader şunları söyledi:

“1.440 doların üzerindeki günlük kapanış, bence en düşük seviyeyi doğruluyor. Bunun reddedilmesi için hala zamanım var, bu yüzden tam anlamıyla kutlamayı daha sonrasına erteliyorum.”

IntoTheBlock’taki araştırmacılar da benzer bir duygu paylaştı. Ethereum, tarihte ilk kez 1.500 doları kırdıktan sonra, araştırmacılar zincir üzerindeki faaliyetin Ocak 2018 rakamlarına geri döndüğünü söyledi.

“ETH ilk kez 1.500 dolar engelini aşıyor ve fiyat keşfine giriyor. İşte bazı gerçekler: Adreslerin %100’ü şu anda kârlı.”

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin