TRON
Tron Blockchain ağının kuruluşundan altı ay sonra 1 milyon kullanıcı adresine ulaşıyor

Rekabet kızışıyor: TRON (TRX), Ethereum’un günlük işlem oranını 4 kez aştı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

TRON’un kurucusu Justin Sun, Binance CEO’su Changpeng Zhao’nun Binance Charity Vakfı ve TRON’un 3 milyon dolarlık katkısı hakkında konuştuğu yakın tarihli Dünya Yatırım Forumu’nda yer aldı. TRON (TRX), Ethereum’un işlem hızının yanı sıra günlük işlem oranını da 4 kez aştı.

Binance CEO’su, TRON’a teşekkür etti

TRON Vakfı, kedisinde bir dizi gelişme duyurusu ve güncellemeleri ile oldukça başarılı bir şekilde devam ediyor. Binance’in yardım girişimine TRON’un katılımı, Sun’un TRON’un ana kabul oranını artırmak için araçsal hareketi olarak görülüyor. CZ, konferans sırasında TRON’un desteğinin etkili olduğunu ve Blockchain teknolojisinin kullanımının finansal işlemlerle ilgili birçok sorunu çözebileceğini söyleyerek açıklamalarına şunları ekliyor:

Blockchain teknolojisinin dünyası birçok kullanım örneğine sahip ve herkes tarafından hatırlanmak zorunda. Şahsen, daha iyi bir şeffaflıkla, 100 kat daha iyi sonuç alabileceğimize inanıyorum. Sosyal problemlerle başa çıkmak için bağış yapmak, benimsenmeyi arttırmanın başka bir yolu. BCF’ye bağış yapan çok sayıda insan da inanılmaz ve bu vakfa 3 milyon dolar bağışlayan Justin Sun’a teşekkür ediyorum.

TRON (TRX), Ethereum’un işlem hızının yanı sıra günlük işlem oranını da 4 kez aştı

Halen CoinMarketCap’ta on birinci sırada yer alan TRON, yatırımcılara ve TRON topluluğuna, günlük işlem oranı açısından Ethereum’u dört kez aştığını göstererek onları mutlu etti. 23 Ekim’de, raporlar toplam hesap sayısının 500.000’e ulaştığını, günde işlem sayısı ise 630.018’e ulaştığını gösteriyor. Justin Sun daha önce TRON’un Ethereum’un günlük işlem oranının yanı sıra işlem hızını da aştığını belirttiği için kripto para sektöründe büyük yankı uyandırdı.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin