Reddit, NFT platformuna geçiş mi yapıyor?
Reddit, NFT platformuna geçiş mi yapıyor?

Reddit, NFT platformuna geçiş mi yapıyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Tartışma, içerik ve sosyal medya gibi pek çok konuda hizmet veren Reddit, NFT platformuna geçiş yapabilir. İddialara göre içerik platformu, NFT pazar yeri geliştirmeye hazırlanıyor. Kripto paralara karşı olumsuz tavır sergilemeyen platform şimdi de NFT pazarına geçmeyi düşünüyor.

Dünyanın en büyük içerik toplayıcılarından biri olarak gösterilen Reddit, NFT üzerine yeni bir platform geliştirmeyi istiyor. Hatta bu adım için bir iş ilanı oluşturdu. NFT pazar yerinde çalışabilecek arka uç mühendisi platform tarafından aranıyor.

NFT pazar yerine olan ilgi artık sınır tanımıyor. Sanatın geldiği son nokta olarak gösterilen takas edilemez Token’lar tüm dünyayı sarmış durumda. Dijital sanat ile birlikte kaliteli eserler tek tek önemli fiyatlara satılıyor. Koleksiyonluk olması ve değiştirilemez projelerin sergilenmesi NFT’leri daha da değerli kılıyor. Pek çok platformda NFT pazarına giriş yaparak teknolojisinden faydalanmak istiyor.

Reddit, NFT pazar yeri için iş ilanı oluşturdu

Popüler işe alım platformu olan GreenHouse’da Reddit tarafından bir paylaşım yapıldı. Bugün yapılan paylaşımda Reddit’in NFT ticaret platformu için mühendise ihtiyaç olduğu bildirildi. Platform, NFT üzerinde arka uç hizmetlerini sağlayabilecek, tasarlayacak ve inşa edebilecek uzman bir mühendis arıyor.

Açılan iş ilanı ile birlikte Reddit’in NFT pazar yerine gireceği konuşuluyor. Henüz NFT pazar yeri hakkında bilgi verilmese de ayrı bir platform olacağı söylentisi var. Bunun içinde platform, nitelikli ve alanında uzman bir mühendis ile çalışmak istiyor.

cryptobriefing


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin