Reddit kurucusu önümüzdeki 5 yıl içinde bu sektörün trend olacağını iddia ediyor
Reddit kurucusu önümüzdeki 5 yıl içinde bu sektörün trend olacağını iddia ediyor

Reddit kurucusu önümüzdeki 5 yıl içinde bu sektörün trend olacağını iddia ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Reddit kurucu ortağı, oyun pazarının yüzde 90’ının önümüzdeki beş yıl içinde oyna kazan (play-to-earn) oyunları olacağını öngördü.

Alexis Ohanian, gerçek dünya para birimiyle değiştirilebilen oyun içi kripto varlıklar vermek için blok zincir teknolojisini kullanan ve yeni ortaya çıkan modelin, insanların sadece video oyunları oynayarak önemli miktarda para kazanmalarına izin vereceğini iddia etti.

Ohanian, Where It Happens podcast’ine “İnsanların yüzde 90’ı, gelir elde etmeyeceği bir video oyununu oynamayacak” dedi.

Beş yıl içinde, aslında zamanınıza gerektiği gibi değer vereceksiniz ve reklamlar ile sömürülmek veya aslında sahip olmadığınız aptal çekiçleri satın almak için para vermek yerine, zincir üzerinde eşdeğer bir oyun oynuyor olacaksınız. eğlenceli, ama aslında değer kazanacaksınız ve kazanan siz olacaksınız.”

Play-to-Earn ve blockchain oyunlarından kaynaklanan yeni sanal ekonominin etkileri, aynı isimdeki kripto para borsasındaki kripto araştırmacıları tarafından derlenen Kraken Intelligence yıllık kripto raporunda not edildi.

Raporda, “Bu modelden kaynaklanan sonuçlar, özellikle kullanıcıların milyarlarca gelir elde eden Fortnite gibi oyun içi varlıklara gerçek para harcadıkları bir çağda, oyun için devrim niteliğindedir” dedi.

“Bazıları, Play-to-Earn düşük vasıflı işçilere verimli bir ortam olarak hizmet edebileceğinden, evrensel temel gelire alternatif olarak sadece oyun oynama üzerinde değil, daha geniş toplumda da önemli bir etki yaratma potansiyeline sahip olabileceğini savundu. gerçek sahiplik ve oyun içi ödüller aracılığıyla yaşanabilir bir gelir.”

Play-to-Earn’ün karakterinizi veya avatarınızı bir şirketin logosuyla süslemekten Metaverse içinde hizmetler sunmaya kadar alabileceği çeşitli biçimler vardır. Bu tür hizmetler, sanal dünyada bir konser vermek için birinin uzay gemisini Metaverse’ün bir bölümünden diğerine yönlendirmeyi içerebilir.

Oyun içi ödüller, oyuncuların bir görevi tamamlama karşılığında değerli NFT tokenleri kazanmalarına da izin verebilir.

Pokemon tarzı oyun Axie Infinity gibi bu oyun modelinin ilk sürümlerinde, oyuncuların oyun içi ödüllerden ayda 500 dolara kadar kazandıkları görüldü.

Kraken’in raporunda, “İleriye bakıldığında, endüstri büyüdükçe ve ticari katılım arttıkça, birçoğunun Metaverse tabanında olmak, dijital binalar tasarlamak, etkinliklere ev sahipliği yapmak ve Play-to-Earn oyun mekaniği aracılığıyla oynamaktan bir kariyer yapması mümkün” denildi.

“Genel olarak, metaverse, yeni sanal dünya ekonomileri oluşturma ve oyuncular, yatırımcılar, yaratıcılar ve daha fazlası için çok sayıda ekonomik fırsat sağlama potansiyeline sahip… Kriptonun içindeki ve dışındaki şirketler ve projeler, bu sanal dünyalarda olacakların buzdağının sadece görünen kısmını görmüş olabiliriz.”

independent


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin