Reddit, Blockchain tabanlı bir kullanıcı puanlama sistemi başlatıyor
Reddit, Blockchain tabanlı bir kullanıcı puanlama sistemi başlatıyor

Reddit, Blockchain tabanlı bir kullanıcı puanlama sistemi başlatıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Popüler sosyal medya platformu Reddit, Blockchain teknolojisini denemeye başladı.

Daha sonra şirket sözcüsü tarafından onaylanan Reddit’teki bir kullanıcı mesajına göre, Reddit “kayıt puanları” üzerinde denemeler yapıyor. Bu, kullanıcılara ek avantajlar sağlayan alt krediler için uygulanan yeni bir sistem. Ethereum’un ERC-20 tokenleri bu puanları depoluyor.

Topluluk puanları ile Reddit daha adil ve interaktif bir hale gelecek

Gönderiye göre, Reddit her dört haftada bir kullanıcı kaybını ve ilgili Karma puanları açıklayacak ve yayınlayacak, ayrıca kullanıcıların herhangi bir değişiklik önermesine izin verecek. Bu da kullanıcıya bir topluluk puanı verecek.

Şirket sözcüsü projenin Ethereum üzerinde test edildiğini henüz onaylamazken daha fazla bilgi vermeyi reddetti.

Reddit tüm Karma’yı ve topluluk puanlarını tamamen Reddit’in kontrolü dışında olan ERC-20 tokenlerine göre kontrol edecek. Bu puanlar ayrıca Reddit’te “Premium Üyelikler” satın almak için kullanılabilecek. Bu da kullanıcının yorum bölümünde Emoji ve GIF’leri kullanmasına izin verecek.

Gerçek para ile üyelik satın alma seçeneği de mevcut.

Puan sistemi nasıl işliyor?

Bir toplulukta yapılan anketler, kişi başına toplam oyu gösterecek. Daha fazla puanı olan kullanıcıların anket üzerinde önemli bir etkisi olabilecek. Böylelikle platformda kullanıcı katkısınının katlanarak artması sağlanacak.

Topluluk puanlarını kullanabilmek için platform kullanıcılara Reddit uygulamasında mevcut olacak kişisel bir cüzdan verecek. Premium cüzdanı satın alabilir ve bakiyeyi bu cüzdandan görebilirsiniz. Sözcüye göre Ethereum Blockchain’e erişmenin başka bir yolu ise cüzdan. Kullanıcı özel bir anahtar veya şifre sağlayarak cüzdanı güvende tutabilecek. Reddit, kullanıcılara şifreyi bir yere not etmelerini veya sorunları önlemek için bir yedek oluşturmalarını öneriyor.

coinnounce

YouTube bir kez daha kripto para kanallarını kapatmaya başladı


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin