Real Madrid yönünü Ethereum’a çevirdi! “Los Blancos” artık Blockchain dünyasında
Real Madrid yönünü Ethereum’a çevirdi! “Los Blancos” artık Blockchain dünyasında

Real Madrid yönünü Ethereum’a çevirdi! “Los Blancos” artık Blockchain dünyasında

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dünyanın en büyük futbol kulüpleri arasında yer alan Real Madrid, Ethereum ve Blockchain dünyasına adımını attı. İspanyol futbol takımı, dijital koleksiyon parçaları ticareti için bir fantezi oyunu olan Sorare’ye katıldı.

Real Madrid oyuncularının tokenleri satışa çıktı

Takımın yıldızlardan oluşan oyuncu kadrosu, fantastik futbol oyunu Sorare’de genellikle NFT olarak anılan, fungible olmayan tokenler olarak kullanıma sunuldu.

Sorare ekibi haberi 17 Aralık’ta Twitter üzerinden duyurdu. Güncelleme, NFT meraklılarının Eden Hazard, Sergio Ramos ve Luka Modrić gibi Real Madrid oyuncularının tokenlerini takas etmelerini ve bunları bir fantezi liginde rekabet etmek için kullanmalarını sağlıyor.

Bu durumda, tokenleri üç kıtlık seviyesi var: 100, 10 veya benzersiz. Hepsi Ethereum blok zincirinde faaliyet gösteriyor.

Asensio kartları 5.000 avrodan pahalı

Dijital koleksiyon için müzayedeler bu hafta açıldı ve şimdiden büyük ilgi gördü. Açık artırmaların birçoğu, binlerce avro ile en yüksek tekliflerle hafta sonu kapanacak. 10 Marco Asensio kartından biri olan en yüksek fiyatlı token, şu anda 5.036,82 avroya gidiyor.

Luka Jović, Mariano Diaz, Andriy Lunin, Luka Modrić ve benzersiz Sergio Ramos’u içeren bir paket seti de var ve sadece birkaç saat kala 6.798,81 euroluk bir teklif aldı.

Real Madrid takımı Sorare ile listeye ilk giren takım değil. Bayern Münih kadrosu da oyunda mevcut. En çok aranan Serge Gnabry tokenı 2.064,02 avroya teklif alıyor. Kanada ve Kıbrıs takımları da diğer oyuncular arasında yer alıyor.

Rekor Mbappe’de

Geçen ay Paris Saint-Germain yıldızı Kylian Mbappé’nin benzersiz bir tokeni maxmersch adlı bir teklif sahibine 55.105,04 euroya satıldı.

Oyun, futbol dünyasında da dikkat topladı. Bu hafta, Barcelona stoperi Gerard Piqué, şirkete 3,6 milyon dolarlık tohum yatırımı yaptığını açıkladı. Pique bir basın açıklamasında “İzleyicilerin dikkatinin tek ve en önemli para birimi olduğu dijital ekonomide spor oyunları segmentinde büyük bir potansiyel görüyorum.” dedi.

cryptobriefing


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin