Ravencoin (RVN) ticaretine Binance hakim
Ravencoin (RVN) ticaretine Binance hakim

Ravencoin (RVN) yüzde 40 değerlendi: Ravencoin’in ağ güncellemesi, listeleme ve daha fazlası…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Geçtiğimiz hafta Binance Borsası’na eklenerek değer kazanan Ravencoin (RVN) günün en iyi performans gösteren kripto para birimi oldu.

Ravencoin (RVN) fiyat grafiği
Ravencoin (RVN) fiyat grafiği

Ravencoin (RVN) ticaretine Binance hakim

Ravencoin’in işlem hacmi yüzde yüze yakın artarak 46 milyon dolara ulaştı. Bugün geçtiğimiz saatler içerisinde kripto para yüzde 40 oranında arttı ve 0,033 dolar seviyesine kadar yükseldi. Ravencoin yazım sırasında, %33 oranında artışla 0,032 dolar seviyesinden işlem görüyor. Kripto para şu anda, 66 milyon dolarlık piyasa değeriyle 93. sırada yer alıyor.

11 Ekim’de Binance’de listeleneceği duyurulan kripto para önemli artış kaydetti.  Bugün ise kripto para geçen haftaki artış hızını geride bırakarak yüzde 40 oranında değer kazandı. CoinMarketCap’tan elde edilen verilerine göre, Ravencoin ticaretine yüzde 90 oranıyla Binance hakim. Kripto para yaşadığı bu fiyat yükselişleriyle birlikte ilk 100 kripto para arasında kendini konumlandırdı. Ravencoin’in geliştirici ekibi, Ekim 2018 sonuna kadar ana ağ geliştirmesini piyasaya süreceklerini duyurdular. 14 Ekim’de ise ekip şu duyuruyu yaptı:

Ravencoin protokolünü kullanarak bir varlık yayınlamak veya protokol veya ikinci katman çözümlerini kullanarak oluşturmak için hiçbir izne gerek yoktur. Varlıkların ana ağının 31 Ekim’de yayınlanması planlanıyor. TestNet’i şimdi kullanmanız ve canlı varlık ihracı için hazır olmanız önerilir.

Ravencoin (RVN) nedir?

Ravencoin, varlıkların eşler arası ağında aktarımını kolaylaştırmak için tasarlanmış bir kripto para birimi. Bu, token sahipleri arasında farklı kripto para göndermeyi içerir. Ravencoin dijital para anlamına gelmez, ancak sansür direnci, mahremiyet ve kullanıcı kontrolü için yaratıldı.

Blockchain teknolojisi, diğer teknolojilere göre kimin neyin sahibi olduğunu tartışmasız bir şekilde değerlendirebilme yeteneğinden daha üstündür. Ravencoin, belirli bir işleve odaklanacak ve varlıkları bir partiden diğerine transfer edecek. Örneğin, Bitcoin’ler hızla, kolayca ve cüzdanlar arasında parazitsiz olarak transfer edilebilir. Ravencoin’ın durumu, insanların menkul kıymetler, emtialar ve diğer varlıklar gibi aktarılabilirliği kolaylaştırmak istemesidir.

Ravencoin, Bitcoin protokolünün kapsamlı test ve geliştirmesini kullanarak, ancak bazı ayarlamalar yaparak, Bitcoin kodunun bir çatalı üzerine kuruldu. Bu daha hızlı bir blok ödül zamanı, daha fazla enerji verimi ve mevcut toplam token sayısında bir değişiklik yapar.

Ravencoin (RVN) projesi ile tanışın!

Ravencoin sadece çıkarılabilir. Bu nedenle hiçbir ICO (doğrudan balina anlamına gelmez), fon tahsisi ya da önceden çıkarılmış kripto paralar (çıkış dolandırıcılığı yok ve Ravencoin ağır piyasa manipülasyonuna daha az duyarlı) olmadı. Ayrıca, madencilik süreci Ravencoin x16R algoritması ile ASIC’lere dayanıklıdır. Bu, madencilik gücünün daha adil bir şekilde dağıldığı anlamına gelir.

Proje, daha fazla şeyin mümkün olduğunu görmek isteyen bazı Bitcoin geliştiricileri ile başladı ve Ravencoin bu deneyin sonucuydu. Yazının yayınlandığı tarih itibariyle 0,03 doların biraz üzerinde oturan Ravencoin, özellikle bu kripto para biriminin 14.000’den fazla taahhütte bulunan 400’ün üzerinde Bitcoin geliştiricisine sahip olması nedeniyle büyük bir yatırım olabilir.

Üstelik Nasdaq listesinde bulunan Overstock şirketi bu kripto paraya ilgi duyduğunu ve hatta projeye “milyonlarca dolar” yatırdığını ifade etti. Şimdilik, Ravencoin platformu üzerindeki varlıkların gerçek transferi yeryüzüne çıkmak zorunda, ama emin olmak için bir göz atılması gereken bir proje.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin