Ravencoin (RVN) ve Electroneum (ETN) büyümeye devam ediyor
Ravencoin (RVN) ve Electroneum (ETN) büyümeye devam ediyor

Ravencoin (RVN) ve Electroneum (ETN) bir sonraki kripto devleri olabilir mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ravencoin (RVN) ve Electroneum (ETN) bir sonraki kripto devleri olabilir. Herkes onları bilmemesine rağmen, farklı endüstrileri değiştirmek için inanılmaz bir potansiyelleri var gibi. Kripto para pazarında şu anda 2.000’den fazla farklı sanal para birimi var. RVN ve ETN, önümüzdeki yıllarda büyümeye devam etme potansiyeline sahip gibi görünüyor.

Ravencoin (RVN) ve Electroneum (ETN) büyümeye devam ediyor

Bu iki sanal para, ne piyasada en büyük 50 token arasında ne de yakın gelecekte kripto meraklılarını şaşırtabilir. Pazar, artan sayıda projeye sahne oldu, ancak bunlardan sadece birkaçı başarılı oldu. Bu nedenle ekosistemi geliştirmek için büyük önerileri olan yeni ekipleri ve projeleri görmek önemli.

Örneğin, Electroneum, PayPal’ın yerini alacak bir mobil kripto para birimi oluşturmayı amaçlıyor. PayPal, dünyanın en büyük ve en popüler ödeme ağlarından biri. Bu, Electroneum’un pazarda devrim yapmak için çok iddialı bir plana sahip olduğu anlamına gelir. Bazı haberlere göre, küresel akıllı telefon ödeme endüstrisi gelecekte 3 milyon doların üzerinde bir değere sahip olabilir.

Kripto para kullanımı çok kolay ve CPU’lar veya GPU‘lar kullanılarak çıkarılabilir. Dahası, Electroneum’un arkasındaki ekip zaten kripto para biriminin daha fazla sayıda kullanıcıya ulaşmasına yardımcı olabilecek mobil operatörler ile konuşuyor. Electroneum şu anda pazardaki 52. sanal para birimi. Piyasa değeri 154 milyon dolar olup, 0,02 dolardan daha ucuza satın alınabilir.

Ravencoin, piyasayı devrimcileştirmeye çalışıyor

Ravencoin (RVN), gelecek için inanılmaz bir büyüme potansiyeline sahip ikinci sanal para birimi. Ravencoin’in arkasındaki Blockchain ağı farklı varlıkları aktarmak için oluşturuldu. Diğer birçok ağda bunu yapmak mümkün olsa da, Ravencoin sadece bu konuya odaklanıyor. Bu onu çok daha özel ve işlevsel hale getiriyor.

Son aylarda, Ravencoin dinamik bir fiyat artışı yaşadı. Ekim başında, sanal paranın fiyatı 0,015 dolara yakındı. Ekim ayı sonunda, 0,063 doların üzerinde işlem gördü. Bu sadece birkaç hafta içinde %326’lık bir artışı temsil ediyor. Yazım sırasında Raven 0,0469 dolar civarında işlem görüyor ve piyasa değeri 101 milyon dolar. Ravencoin, tokenized varlık transferine odaklanıyor ve piyasayı devrimcileştirmeye çalışıyor.

Usethebitcoin

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin