Haftaya başlarken en çok işlem gören kripto para Ravencoin (RVN) oluyor
Haftaya başlarken en çok işlem gören kripto para Ravencoin (RVN) oluyor

Ravencoin (RVN) son 7 günde yüzde 283 oranında arttı: Yeni bir boğa koşusu mu?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ravencoin (RVN) bu hafta gündemlerden düşmeyen kripto para. İşlem hacmiyle düyanın en büyük kripto para borsalarından biri olan Binance’de listelenmesinde sonra, kripto para projesi ticaret hacminde, popülerlik ve fiyatta büyük bir artış görüyor.

Haftaya başlarken en çok işlem gören kripto para Ravencoin (RVN) oluyor

CoinMarketCap verilerine göre Ravencoin, son yedi gün içinde %282 oranında bir artış yaşadı. Raven parası son 24 saat içinde ise %53 oranında değer kazandı. Kripto para yazım sırasında ise, %45 oranında artışla 0,052 dolardan işlem görüyor. Altcoin şu anda 110 milyon dolarlık piyasa değeriyle 59. sırada yer alıyor.

Ravencoin (RVN) fiyat grafiği
Ravencoin (RVN) fiyat grafiği

Ravencoin’in Binance’de listeslenmesi açık bir şekilde projenin, popülerliğinin artırmasına neden oldu. Bugün proje toplamda 71,7 milyon dolarlık işlem gördü. Bu son 10 gün içinde kripto paranın hacminde inanılmaz bir artışa işaret ediyor. Haftaya başlarken en çok işlem gören kripto para Ravencoin oluyor. Kripto para projesi, yeni bir tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşıyor ve Bitcoin’e karşı 800 Satoshi’de oturuyor. Piyasada son zamanlarda bir boğa koşusu beklentisi artıyor. Kim bilir belki de Ravencoin bu boğa koşusunu tetikleyebilir! Tüm gelişmelerden haberdar omak için bizi takipte kalın.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin