featured
Ravencoin (RVN), piyasa beklentilerinin üzerinde işlem görüyor

Ravencoin (RVN), piyasa beklentilerinin ötesine geçti: Ama tüm altcoinler Ravencoin gibi boğalar ile dans etmiyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para piyasasında bugün, Bitcoin ve Ethereum gibi popüler kripto paraların çoğu ayı piyasasından kurtulmak için çabalarken, Ravencoin (RVN) önemli bir artış görüyor.

Ravencoin (RVN), piyasa beklentilerinin üzerinde işlem görüyor

Yazım sırasında Ravencoin, yedi gün içerinde %69 oranında büyüyerek piyasa beklentilerinin ötesine geçti. Kripto para, 113 milyon dolarlık bir piyasa değeriyle 0,053 dolar seviyesinde işlem görüyor. RVN, Binance, Bittrex ve Upbit gibi platformlarda gerçekleşen ticaretin çoğunda 96.092 milyon dolarlık bir piyasa hacmine sahipti.

Ravencoin’in yedi günlük grafiği | Kaynak: CoinMarketCap
Ravencoin’in yedi günlük grafiği | Kaynak: CoinMarketCap

Ravencoin ticaretinin aslan payı Binance tarafından tutuldu ve toplam ticaretinin %90’ı bu borsa üzerinden yapıldı. Binance’in en yakın rakibi, 4.414 milyon dolarlık ticaret hacmine sahip olan Bittrex oldu. Ravencoin şu anda piyasa değeriyle 59. sırada yer alıyor ve yazım sırasında %16 oranında değer kazanıyor.

Tüm altcoinler Ravencoin gibi boğalar ile dans etmiyor

Tüm altcoinler Ravencoin gibi boğalar ile dans etmiyor. Dogecoin (DOGE) geçen haftaya göre %16,08 oranında düşüş gösteriyor. Basın zamanında Dogecoin, toplam piyasa değeri 448.341 milyon dolar ile 0,0038 dolar seviyesinden işlem görüyordu. Kripto para birimi, Gate.io ve ZB.com gibi borsalar tarafından yönetilen 15.440 milyon dolarlık bir 24 saatlik pazar hacmine sahip.

Dogecoin’in yedi günlük grafikği | Kaynak: CoinMarketCap
Dogecoin’in yedi günlük grafikği | Kaynak: CoinMarketCap

Dogecoin ticaretinin çoğunluğu Gate.io’da 4.565 milyon dolarlık bir ticaret hacmiyle gerçekleşti. Dogecoin bu düşüşüyle, DOGE’nin %121 oranında artış gösterdiği piyasa senaryosundaki büyük fark nedeniyle yatırımcılarını üzüyor. Bu devasa yükselişte Dogecoin, en iyi 20 kripto paraya katılmak için 0,0025 dolar ile 0,0053 dolar arasında işlem gördü.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin