Rapor: ''Bitcoin yeni bir ralliye kadar bu seviyelerde işlem yapacak.''
Rapor: ''Bitcoin yeni bir ralliye kadar bu seviyelerde işlem yapacak.''

Rapor: ”Bitcoin yeni bir ralliye kadar bu seviyelerde işlem yapacak.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin fiyatı hala zirve değerinin yüzde 75 aşağısında olmasına rağmen, son düşüşünden itibaren sürekli kazanımlar kaydetti. Bitcoin şimdi 5.400 ABD dolarının üstünde. Bazı analistler Bitcoin’i büyük ölçüde değer biçilmemiş bir varlık olarak görüyorlar.

Rapor: Bitcoin uzun süre, 3.000 ila 6.500 dolar aralığında işlem yapabilir

Bir Bitcoin fonu işleten firmaya olan Adamant Capital’e göre, Bitcoin (BTC) hodlers, ayı piyasasının sonunu belirten bir biriktirme aşamasında. Son raporunda, firma harekete geçmeye ve biraz daha fazla Bitcoin biriktirmeye balinaları çağırıyor. Raporun yazarları, Bitcoin boğalarının piyasaya çıkmadan önce sağlam bir zemin aradıklarını iddia ediyorlar. Yazarlardan biri olan Tuur Demeester’ın bir tweeti ve raporun bir bölümünde şu ifadeler yer alıyor:

Ağır birikiminde Bitcoin. Bu biriktirme aşamasında. Yeni boğa piyasası, Bitcoin’i çok trilyon dolarlık bir varlık sınıfı aline getirene kadar Bitcoin’in 3.000 ila 6.500 dolar aralığında işlem yapmasını bekliyoruz.

Raporda, kripto para piyasasındaki bir sonraki boğanın piyasadaki varlıklar ile orantılı olarak aynı seviyede çıkacağı belirtildi. Raporda 2018’de kripto para  birimi yatırımcılarının  iki gün içinde 70.000 Bitcoin imha ettiği belirtiliyor.

Bitcoin ve kripto piyasası fazlaca gelişiyor

Bitcoin daha yüksek bir fiyatı zaten güçlü bir şekilde test etse de fiyatlar düşükken satın alan yatırımcıların bir sonraki boğa çalışmasını tetiklemek için Bitcoin’i daha yüksek bir oranda biriktirmeleri gerekiyor. Bitcoin ve diğer kripto para birimlerinin ortaya çıkışından bu yana, kripto alanı yüksek oranda gelişiyor. Rapor 2015’ten beri Bitcoin eğilimini analiz ettiğinden, bir boğa koşusu tahmininin yüksek bir doğruluk seviyesine sahip olduğu belirtiliyor.

Usethebitcoin

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin