Rapor: Bitcoin benimsemesi 2030 yılına kadar yüzde 10’u geçebilir!

Rapor: Bitcoin benimsemesi 2030 yılına kadar yüzde 10’u geçebilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto varlıkların benimsenmesi her geçen gün artıyor. Geçtiğimiz yıllara baktığımızda insanlar daha çok yatırım yapıp, varlık sahibi oluyor. Bir rapora göre ise benimseme 2030 ve sonrasında daha çok artacak. 

İlk çıktığı yıllarda adaptasyon süreci yaşayan Bitcoin ve türevleri şimdi daha çok yükselişte. Özellikle de 2020 sonrasında finansal özgürlük isteyenler kripto dünyasına yöneldi. Zirveyi 2021 yılında yaptı. Burada boğa sezonunun yaşaması da önemli bir etkendi.

Blockchain teknolojileri için bir altyapı sağlayıcısı olan Blockware göre, Bitcoin’in küresel olarak benimsenmesi 2030 yılına kadar muazzam bir şekilde artacak. Tahmin, kripto para birimlerinin son zamanlardaki büyümesinden sonra şaşırtıcı gelmiyor. 

Bitcoin benimsenmesi artıyor

Blockware açıkladığı raporda büyük bir benimse artışı bekliyor. Raporda şunlar belirtildi:

“Bitcoin’in benimsenmesinin, aşağıdaki nedenlerden dolayı bu teknolojilerin çoğundan daha hızlı doygunluğa ulaşacağına inanıyoruz. 

Benimsemeye yönelik doğrudan parasal teşvikler, makro ortamın son oyunu ve internetin benimsenmesinin artması. İnternette şimdiye kadarki en verimli bilgi yayılımı hali.”

Daha önce ele alındığı gibi, yeni veriler, beş Amerikan perakende kuruluşundan dördünün önümüzdeki beş yıl içinde dijital para birimi ödemeleri beklediğini öne sürdü. Ayrıca tedarikçilerin hem sabit para hem de kripto para birimlerinde ödemeleri kabul edeceğine inanıyorlar. Önümüzdeki yıllarda Amerikan perakende pazarlarında kripto akışı için genel olarak yüksek bir beklenti var.

Kripto ve NFT’lere karşı olan talep

Deloitte ve Touche’de Ortak ve Küresel Vergi Lideri olan Rob Massey, Yahoo finans ile röportaj yaptı. Massey işletmelerden “Müşterilerden gelen talepler var; iş ilerlemek istiyor.” yorumunda bulundu. Massey, işletmelerin geride kalmak istemediklerini ve “bunu şimdi yapmak istediklerini” düşünüyor. Rob Massey,

“Fikri mülkiyet haklarını yöneten NFT’lerle, şarkıların kullanımına erişmek ve ödeme yapmak için tokenlerin kullanıldığı bir dünya tasavvur edebiliriz. Bu belirteçler daha sonra, o şarkının haklarına sahip olan tüm taraflara neredeyse gerçek zamanlı bir gelir dağılımını kolaylaştırıyor.”

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin