Raoul Pal’den yeni Bitcoin ve Ethereum açıklaması
Raoul Pal’den yeni Bitcoin ve Ethereum açıklaması

Raoul Pal’den yeni Bitcoin ve Ethereum açıklaması

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Real Vision’dan Raoul Pal, aktif bir geliştirici ve uygulama ekosistemine sahip altcoinlerin muhtemelen zamanla Bitcoin’i yeneceğine inanıyor.

Ethereum odaklı açıklama

Real Vision kurucu ortağı ve CEO’su Raoul Pal, Ethereum ve “ağ efektli” diğer kripto paraların zamanla Bitcoin’den daha iyi performans göstereceğini tahmin ettikten sonra ateşli bir tartışmaya yol açtı.

Pal, 7 Ağustos 2015’ten bu yana – Bitcoin’in yaratılmasından altı yıl sonra – BTC’ye göre Ethereum’un BTC’den %250 daha iyi performans gösterdiğini gösteren bir grafik paylaştı.

TradingView’in Bittrex grafiğine göre, ETH 10 Ağustos 2015’te yaklaşık 0,006 BTC ile işlem görmeye başladı. Şu anda 0,0359 BTC’de duruyor.

Bitcoin tutkunları, Pal’ın olayları yorumlamasından memnun değil. Arthur van Pelt, Ethereum’un erken dönemdeki hype’ını geride bıraktığını ve 2017 boğa koşusundan bu yana etkili düşüşler gösterdiğini vurguladı.

Buna karşılık Raoul, “Bu yarılanma döngüsü başladığından beri, %100’ün üzerinde artış gösterdi. Soğuk sert gerçekler” açıklamasını yapıyor.

Fon stratejisti ve Bitcoin savunucusu Brad Mills, karşılaştırmanın kendisi ile ilgili sorun yaşadı ve analizin temelini oluşturan mantığın, başlangıçlarından bu yana para birimleri arasında bir karşılaştırma sunmadığı için kusurlu olduğunu iddia etti.

Blockchain analisti Willy Woo, Ethereum’un fiyat artışının sadece ilk hype döngüsü olduğunu ve ETH’nin gelecekteki fiyat artışları için çok az potansiyele sahip olduğunu öne sürdü.

Pal, fırsatın aynı zamanda potansiyel bir erken zafer olarak adlandırılmasını da doğru bulmuyor.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin