Ralli sürüyor: Litecoin ve XRP ilk 10 arasında lider oldu
Ralli sürüyor: Litecoin ve XRP ilk 10 arasında lider oldu

Ralli sürüyor: Litecoin ve XRP ilk 10 arasında lider oldu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Hem Litecoin (LTC) hem de XRP, son 24 saatteki büyük fiyat artışları ile ilk 10 arasında başı çekiyor. Tüm kripto piyasası şu anda ılımlı kayıplar kaydediyor, ancak XRP ve Litecoin farklı nedenlerden dolayı dirençlerini gösteriyor.

Litecoin ve XRP yükselişte lider

Son birkaç gündür Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) ve Binance Coin’in (BNB) kripto para piyasasına nasıl liderlik ettiğini gördük. Bitcoin 60.000 $ işaretini geri aldı, Ethereum fiyat keşif modunda ve Binance Coin BNB başına 500 $’a yaklaşmaya devam ediyor.

XRP ve Litecoin de son birkaç gündür sessiz kazançlar elde etti. XRP, bu makaleyi yazarken 1 doların altından 1,40 doların üzerine çıktı. CoinMarketCap tarafından sağlanan verilere göre XRP, son 24 saatte %32’nin üzerinde, yalnızca son yedi günde %129’un üzerinde kazanç kaydetti. Şu anda XRP’nin 62 milyar dolarlık bir piyasa değeri var ve yükselmeye devam ederse yakın gelecekte BNB’yi geçebilir.

Bunun yerine Litecoin, son 24 saatte %10,40 büyüdü ve token başına 257 $ fiyatına ulaştı. Son yedi günde bu kripto para birimi  %28 büyüdü. Böylelikle geçen hafta ilk 10 arasında en çok artan üçüncü kripto para birimi oldu.

Bu yılın başlarında ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), Ripple’a karşı yasal bir süreç başlattı. Bu, kripto para birimi için güçlü bir satış dalgası yarattı. Şimdi işler değişti.

Mahkeme, SEC’in XRP ile bağlantılı olmayan kişisel mali kayıt talebini reddetti. Bu SEC – Ripple davasında Ripple için güçlü bir kazanç oldu. Bu, topluluğun hissiyatında ve kripto para biriminin son haftalarda nasıl yükseldiğinde görülebilen bir şey.

Bunun yerine Litecoin, birkaç yıldır piyasada bulunan eski bir dijital varlıktır. Charlie Lee ve LTC’nin arkasındaki ekip, yeni projeler ve uygulamalar üzerinde çalışmaya devam ediyor. Yakın gelecekte amaç, Flare Network aracılığıyla LTC tarafından desteklenen Merkezi Olmayan Finans (DeFi) projelerine sahip olmak.

Aynı zamanda Litecoin, yakın gelecekte işlemleri özel hale getirecek yeni bir özellik yayınlayabilir. Bu şekilde kullanıcılar, Monero’nun (XMR) çalışma şekline benzer şekilde bilgilerinin korunduğundan emin olabilirler. Bu gelişmeler henüz piyasaya sürülmemiş olsa da, piyasa bunları fiyatlandırıyor gibi görünüyor.

usethebitcoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin