Dolaşımdaki Ethereum miktarının yüzde 8,2’si DeFi’de tutuluyor: Bunun anlamı ne?
Dolaşımdaki Ethereum miktarının yüzde 8,2’si DeFi’de tutuluyor: Bunun anlamı ne?

Ralli öncesi son düşüş! Ethereum’da hangi seviyeler izlenmeli?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum, ABD doları karşısında 650 doların oldukça üzerinden keskin bir düşüşe başladı. ETH fiyatı, yakın vadede bir direnç görevi görebilecek olan 635 dolarlık destek bölgesinin altına yerleşti.

Ethereum yeni bir düşüşe başladı ve 620 dolar ve 630 dolarlık destek seviyelerinin altında işlem gördü.

Fiyat şu anda 630 doların ve 100 saatlik basit hareketli ortalamanın oldukça altında işlem görüyor.

Saatlik ETH / USD grafiğinde 633 dolar civarında direnç gösteren büyük bir düşüş eğilimi çizgisi bulunuyor.

Parite daha yüksek düzeltme yapabilir. Ancak 630 dolar ve 635 dolar civarında satıcılarla karşılaşması muhtemel.

Ethereum fiyatı 600 dolarlık desteği tutuyor

670 dolara yakın başka bir reddedilmenin ardından Ethereum, Bitcoin’e benzer bir düşüş hareketi başlattı. ETH, mevcut düşüşü başlatmak için 650 dolarlık destek seviyesini kırdı. 620 dolar ve 630 dolarlık destek seviyelerinin altında net bir kırılma oldu.

Fiyat 610 doların altına doğru daha fazla düşüş için kapıları açtı. Ethereum, 600 dolarlık destek seviyesinin altına bile geldi ve 100 saatlik basit hareketli ortalamanın oldukça altına düştü. 597 dolar seviyesinin yakınında bir düşük seviye oluştu ve fiyat şu anda kayıpları konsolide ediyor.

Ethereum Price

Ana direnç şu anda 630 dolarlık bölgenin ve 100 saatlik basit hareketli ortalamanın yakınında oluşuyor. Saatlik ETH / USD paritesi grafiğinde 633 dolar civarında direnç gösteren büyük bir düşüş eğilimi çizgisi yer alıyor.

630 dolar ve 635 dolar direnç seviyelerinin üzerinde açık bir kırılma, mevcut düşüş baskısını azaltmak için gerekli. Belirtilen durumda, fiyat 650 dolar ve 660 dolar seviyelerine doğru kolayca toparlanabilir.

Düşüş yönlü hareket

Ethereum 622 dolar ve 630 dolarlık direnç seviyelerini aşmakta zorlanırsa, düşmeye devam edebilir. Olumsuz yöndeki ilk destek 605 dolar seviyesine yakın.

İlk büyük destek 600 dolar seviyesinin yakınında bulunuyor. 600 dolar ve 595 dolarlık destek seviyelerinin altında bir kapanış, yakın vadede 580 dolar ve 575 dolar seviyelerine doğru daha büyük bir düşüş için kapıları açabilir.

Teknik Göstergeler

Saatlik MACD – ETH / USD için MACD, düşüş bölgesinde yavaş yavaş ivme kaybediyor.

Saatlik RSI – ETH / USD için RSI şu anda 45 seviyesinin biraz üzerinde.

Destek Seviyesi – 600 dolar.

Direnç Seviyesi: 635 dolar.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin