Nisan ayında rakiplerini geride bırakacak 3 metaverse coin projesi
Nisan ayında rakiplerini geride bırakacak 3 metaverse coin projesi

Nisan ayında rakiplerini geride bırakacak 3 metaverse coin projesi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Metaverse, pek çok bilim kurgu hayranı için yeni olmayan, ancak 2021’de daha geniş bir popülerlik kazanan bir kavramdır. Meta (eski adıyla Facebook) ve Microsoft gibi büyük teknoloji şirketleri bu alana girerken, NVIDIA ve Unity Software gibi yarı iletken şirketler yeteneklerini giderek daha fazla vurguladı.

Metaverse, işletmelere ve yatırımcılara sayısız fayda sağlıyor. Örneğin, insanlara etkileşimde bulunabilecekleri bir dünya sağlayarak, işletmelere uzaktan çalışmadan doğabilecek işbirliği sorunlarını çözmenin bir yolunu sunuyor. Bu arada, Güney Kore’nin 200 milyar dolarlık devlet varlık fonu, varlık sınıfının kurumsal yatırımcılar arasında popülerlik kazandığının bir işareti olarak metaverse portföyünü genişletmeye karar verdi.

Sermaye metaverse alanına akmaya devam ettikçe, fırsatlar sonsuz görünüyor. Yatırımcıların genişleyen metaverse manzarasını aşmasına yardımcı olmak için, Nisan ayında izlenecek üç metaverse tokeni.

Axie Infinity

Axie Infinity, 2018 yılında kurulan popüler oyun tokenidir. Kullanıcılar, Axies olarak bilinen karakterlerin değiştirilemeyen tokenleri (NFT) satın almalı ve ardından onları savaşta birbirlerine karşı koymalıdır. Bu karakterler Axie Infinity tokenleri kullanılarak satın alınmalı. Kullanıcılar, eksenlerini istedikleri zaman fiat para birimi için yeniden satabilir veya takas edebilirler. Karakterler ayrıca değerlerini en üst düzeye çıkarmak için yetiştirilebilir.

Oyun ayrıca, genel NFT pazarının yaşadığı soğuma dönemine rağmen, büyük bir yeni kullanıcı akını gördü. Verilere göre, Şubat ayı sonu itibariyle her ay 2.6 milyondan fazla kişi Axie Infinity oynuyor. Bu, yıldan yıla %64’lük bir artış anlamına geliyor.

Enjin Coin

Enjin Coin, 2009 yılında kurulan blockchain tabanlı bir oyun şirketi olan Enjin’in token projesidir. Bu, Enjin’i en eski metaverse projelerinden biri yapar.

Şirket öncelikle sürükleyici ve sanal gerçeklik deneyimlerine odaklanıyor. Örneğin, Enjin Coin, her ikisi de kazan-kazan seçeneklerine sahip olan The Six Dragons ve Age of Rust gibi popüler sürükleyici blockchain oyunlarını güçlendirmeye yardımcı olur. Enjin Ağı, oyuncuların kendi sohbetlerini ve web sitelerini oluşturmalarına ve hatta sanal mağazalara ev sahipliği yapmalarına olanak tanır.

Ayrıca Enjin geliştiricilere, işletmelere ve bireylere hitap eden, Efinity olarak bilinen hepsi bir arada bir platforma sahiptir. Fiat para birimi için satın alınabilen, satılabilen ve alınıp satılabilen dijital varlıklar oluşturmak için ERC-20 akıllı sözleşme teknolojisini kullanır.

Efinity’de bugüne kadar 70’den fazla başarılı kripto para birimi ve NFT projesi başlatıldı. Şirketin ayrıca Web 3.0 için baskın geliştirme platformu olmayı amaçlayan gelecekteki projelerin kurulmasına yardımcı olmak için 100 milyon dolarlık bir fon kurduğu bildirildi.

RedFox

RedFox, 2018 yılında kurulan ve sadece oyun oynamaya değil aynı zamanda medya ve perakendeye odaklanan bir NFT platformudur. Bu, RedFox’u ilk hizmet tabanlı metaverse tokenlerinden biri yapar. Ayrıca kendi platformunda oluşturulmuş medya, perakende ve oyun projeleri için sürükleyici deneyimler sunar.

RedFox, lansmanından bu yana yatırımcı faaliyetlerinde önemli bir büyüme kaydetti. CoinMarketCap’ten alınan ticaret verilerine göre, RedFox geçen yıl son çeyreğin sonunda piyasa değerinin 170 milyon doların üzerine çıktığını gördü.

fool


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin