featured

Raiden, Ethereum Ölçeklendirme Çözümü için Demo Yayınladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ethereum’un daha düşük ücretlerle daha hızlı ödemelere izin vermek için tasarlanmış ölçeklendirme çözümü olan Raiden ağı, şimdi test için indirilebilen bir demo yayınladı.

Geliştiricilerin, resmi son sürümü yayınlamadan önce ortaya çıkabilecek sorunları görmek için yayınladığı bu demo sürümünde,

Raiden ekibi bir açıklamada şunları söyledi  :

“Geliştiricilerin yayını kontrol etmesini, [merkezi olmayan uygulamaların prototipini hazırlamayı] ve Raiden’ın [minimum canlı ürün] sürümüne doğru yolda ilerlememize yardımcı olacak hataları bulmasını ve raporlamasını umuyoruz.”

2015 yılında Açıklanan yol haritasına göre Ethereum’un bu gelişmeyle beraber saniyede milyonlarca işlem yapabilecek güvenli bir alt yapıya sahip olması bekleniyor.

Raiden ayrıca kendi içinde exchange (alım-satım) imkanı da barındırıyor.



Sonuç olarak, geçen hafta geliştiriciler tarafından konuşlandırılan Raiden için bir test ağıyla  çözüm üretime adım adım ilerliyor.

Raiden, “ödeme kanalı şebeke teknolojisi, en yaygın yazılım geliştirme zorluklarının ötesinde bir karmaşıklık içeren, beklenenden daha da zor” diyen açıklamanın belirsiz zaman çerçevesinin nedenlerine değindi.

Projenin ilerlemesini göstermek için geliştiricileri son zamanlarda yaptığı işlerin GitHub’a (son altı ay içinde 2.000’i aşmış) animasyonlu bir görseli yayınladılar . Ayrıca,  Raiden test ağının tamamen interaktif bir görselleştirmesini de burada bulabilirsiniz.

Coindesk

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin