R3 ile Ripple anlaşmazlığı bitti yeni uygulama kripto ve geleneksel varlıkları birleştirecek

R3 ile Ripple anlaşmazlığı çözüldü: Şimdi hedef küresel güç olmak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

R3 ile Ripple anlaşmazlığı çözüldü. Ripple ile uzun bir yasal savaşı bitirdikten sonra, Blockchain yazılım şirketi R3, geleneksel ve Blockchain tabanlı işletmeler de global ödemeleri yapmak için XRP kullanan yeni bir uygulama başlattığını söyledi.

R3 ile Ripple anlaşmazlığı bitti ve yeni uygulama fark oluşturacak

R3 CTO’su Richard Gendal Brown, Corda Settler adlı uygulamanın uzun vadede çok çeşitli kripto ve geleneksel varlıkları birleştirmek için tasarlandığını söyledi ve şunları ekledi:

Corda Settler’in kurulması ve ilk çözüm mekanizması olarak XRP’ye olan desteği, dünyanın en etkili kripto ve Blockchain topluluklarının ikisinin geliştirdiği güçlü ekosistemlerin nasıl birlikte çalışabileceğini gösteren önemli bir adım.  XRP ile yapılan bu çalışma, dijital varlıkların değeri transfer etmek ve ödeme yapmak için ne kadar yaygın kabul ve kullanım elde edilebileceğini gösteren bir sonraki adım.

Blockchain tabanlı uygulama, dağıtık defter teknolojisi üzerindeki çeşitli varlıklar arasındaki işlemleri çözmek için Corda ağını kullanır ve gerçek zamanlı olarak doğrulanabilecek anlık yerleşimler sunmak için tasarlandı. Richard Gendal Brown konuya yönelik şunları söylüyor:

İş sırasında Corda’da bir ödeme yükümlülüğü ortaya çıktığında, taraflar artık XRP kullanarak ödeme talep etme seçeneğine sahip. Diğer tarafa, XRP’deki uzlaşmanın talep edildiği ve belirtilen son tarihten önce gerekli adrese bir ödeme talimatı vermesi gerektiği bildirilebilecek.

Ripple (XRP) artık KuCoin’de

Blockchain platformunu 200’den fazla şirket ile çalışıyor

Sözleşme hizmeti ödeme yapılmasının onaylanması ile birlikte, iki taraf içinde yükümlülüğü yerine getirmiş olacak. Ayrıca R3, küresel ölçekte finansal anlaşmaları yürütmek üzere tasarlanmış açık kaynaklı Blockchain platformunu geliştirmek için 200’den fazla şirket ile çalışıyor. R3’e göre, platformu finansal hizmetlerden sağlık hizmetlerine, nakliye, sigorta ve daha fazlasına kadar sektörlerde kullanılıyor.

Ripple ve R3 konsorsiyumu, bu yılın Eylül ayında uzun zamandır devam eden yasal anlaşmazlığını çözdü. R3, Ripple’ı bir satın alma sözleşmesini ihlal etmekle suçladı. Anlaşmada, R3’ün 2018 yılı sonuna kadar Ripple’dan 0,0085 dolar maliyetle 5 milyar XRP satın almasına izin verildiği iddia edildi. Söz konusu tutar, yazım sırasında XRP işleminin 0,4 dolar civarında olduğu düşünülürse o zamandan bu yana çok değer kazandı. Uzlaşmanın kesin şartları gizli.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin