Quoine CEO'su: “Kripto pazar duyarlılığı ile hız kazanacak.”
Quoine CEO'su: “Kripto pazar duyarlılığı ile hız kazanacak.”

Quoine CEO’su: “Bitcoin, 2019’un sonuna kadar tüm rekorları kıracak.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Quoine CEO’su Mike Kayamori, Bitcoin’in 2019’un sonuna kadar tüm zamanların en yüksek seviyesini “geçeceğini” söyledi.

Quoine CEO’su: “Kripto pazar duyarlılığı ile hız kazanacak.”

Endüstri çapında fiyat düşüşü sonrasında konuşan Mike Kayamori, yeni kripto pazar duyarlılığının yanı sıra, yeni yılın ardından hız kazanmasını beklendiğini söyledi.  Ayrıca fiyatların artmasını sağlamak için yakın gelecekte “henüz yeni bir katalizör olmadığını” da vurguladı. Quoine CEO’su, birçok kişinin bu kış için Bitcoin’in “olması gereken dip seviyesi” olarak 4.000 dolara işaret ettiğini ve kendisinin de temennisinin de bu olduğunu belirtti. Ayrıca, tokenlerin son satışlar sırasında değerini koruyamadığı belirterek şunları söyledi:

Tarihsel kalıplara baktığınız zaman piyasanın dibe yakın olduğunu düşünüyorum.

Quoine CEO’su, taban konusunda, kâr marjı kalmayan madencilerin birçoğunun işlemlerini sonlandırmasının veya çok fazla baskı kurmasının da analizlerini desteklediğini söyledi.

japonya,fsa,kripto para borsaları

Japonya, kripto piyasası için yeni yıla hazırlanıyor

Kayamori, Japon regülatörlerin Ocak ayında Japonya merkezli kripto para borsası Coincheck’ten çalınan 530 milyon dolar değerindeki hack olayından sonra yeni borsaları ve token listelemelerini onaylamaya başladığını belirtti. Ayrıca Coincheck hackinin ardından, Japon Finansal Hizmetler Dairesi (FSA) tarafından istenen şartların yurt içi borsaların çoğunluğu tarafından tamamlanmak üzere olduğu da ekledi.

Kayamori, yönetim, uyumluluk, varlık ayrımı, güvenli soğuk cüzdan depolaması gibi daha iyi uygulamaların yanı sıra finans endüstrisinin artan katılımı ile Japonya’nın kripto ortamının “konsolidasyon” döneminde olduğunu söylüyor. Japonya’nın kriptoyu düzenleyen “ilk küresel ekonomik güç merkezi” olduğunu belirten Kayamori, ülkenin en yeni fon oluşturma modeli olan ICO’lara öncülük etmesine dikkat çekti. Ayrıca FSA’nın, yatırımcıları dolandırıcılıktan korumak için ICO düzenlemeleri üzerinde çalıştığı bildiriliyor.

Cointelegraph

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin