Quant balinaları, 16 ayın en yüksek işlemlerine sahip oldu…

Quant balinaları, 16 ayın en yüksek işlemlerine sahip oldu…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 2022 yılında yaşanan ayı piyasası tüm para birimlerini etkisi altına aldığını tamamıyla gördük. Bu süre zarfında yatırımcılar genellikle düşük fiyattan varlık artırma yönünde tercih yaptı. Ancak balinalar daha fazla alım yaptığını gördük. 

Altcoin sınıfında öne çıkan birçok kripto para birimi balinalar tarafından biriktirildi. Quant balinaları ise 1 seneyi aşkın bir süre içinde büyük bir başarıya imza attı.

Santiment tarafından bir rapor hazırlandı. Bu rapora göre, Quant (QNT) son 16 ayın en büyük balina işlemlerini kaydetti. Zincir üstü analitik platformu, bugün 187 QNT işleminin gerçekleştirildiğini ve Quant Network’ün Eylül 2021’den bu yana kaydetti. Quant balinaları, en yüksek değer olan 100.000 doların üzerine çıkabildi.

Quant balinalarından önemli başarı

Bir haftadan biraz daha uzun bir süre önce Santiment, Quant Network’te QNT tokeninin değerinin %10 artmasına neden olan bir miktar balina faaliyeti bildirdi. Fakat aksine, bugün balina işlemlerinde yaşanan büyük artış henüz bu kadar olumlu bir etki göstermedi.

2023’te Quant’tan (QNT) ne beklenmeli?

Quant’ın (QNT) birçok kişi tarafından 2023 için en umut verici kripto paralardan biri olduğuna inanılıyor. Token’ın fiyatı bir önceki yıla göre %40 düşmesine rağmen Santiment, QNT’nin borsalardaki toplam arzının %23,4 azaldığını belirten bir tweet attı. 

Bitnation’ın fiyat tahminlerine göre QNT, 2023’te 203,07 $’a kadar işlem görebilir. Bu da şu an piyasa fiyatına göre %80,17 gibi makul bir oranı gösterir.

Altcoin için 2023 fiyat tahminlerine göre, beş günde 113,46 dolar ve 30 günde 135,39 dolar değerine ulaşması bekleniyor. Bununla birlikte, tüm bu tahminlerin garanti edilmediği belirtiliyor.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin