QuadrigaCX borsasının 100 milyon değerinde Ethereum'u bulundu
QuadrigaCX borsasının 100 milyon değerinde Ethereum'u bulundu

QuadrigaCX borsasının 100 milyon dolar değerinde Ethereum’u bulundu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Son zamanlarda QuadrigaCX kontrollü cüzdanların işlem analizini içeren yayınlanmış bir rapor’da, 649.708 Ethereum’un (ETH) başka kripto para borsalarına gönderildiği ortaya çıktı. QuadrigaCX’in CEO’su Gerry Cotten’in ölümünden sonra fonlara erişim ile ilgili herhangi bir çözüm bulunamamıştı.

QuadrigaCX Ethereum’u, Bitfinex, Kraken, Poloniex’te olabilir

Rapor da belirtilene göre son üç işlem 8 Aralık’ta (CEO’nun ölümünden bir gün önce) yapıldı. CEO’nun eşi Jennifer Robertson ve QuadrigaCX davasına dahil olan diğer kişiler, kullanıcıların paralarının nereye aktarıldığı hakkında bilgi sahibi değildi. Ancak Robertson, gerçekten de kriptoyu bir saklama aracı olarak başka borsalara taşıdığını iddia etti. Bitfinex, Kraken, Poloniex, 100 milyon dolardan fazla Ethereum alan borsalar arasında.

Şimdi, yeni çıkan rapora göre, keşfedilen fonların QuadrigaCX alacaklılarına yeniden dağıtılıp dağıtılamayacağına karar vermek mevcut borsalara kalmış durumda. 84.248 Ethereum aldığı iddia edilen Kraken, kayıp kripto paraların bulunması için yardımcı olacaklara 100.000 dolar ödül vereceğini belirtti. Büyük olasılıkla, Kraken bu fonların kökenini bilmiyordu.

U.Today

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin