featured
Özgür Güneri, BTCTurk

QNB Finansinvest CEO’su C. Özgür Güneri, BTCTurk’e katıldı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

BTCTurk, QNB Finansinvest CEO’su C. Özgür Güneri, BTCTurk’e katıldığını duyurdu. 2000 yılından bu yana QNB Finansbank Grubu bünyesinde farklı şirketlerde yöneticilik yapmış olan ve son beş yıldır QNB Finansinvest’de Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO olarak görevine devam eden C. Özgür Güneri, 1 Şubat 2018 itibari ile Ortak ve CEO olarak BTCTurk’e katıldı.

Türkiye’nin ilk, dünyanın dördüncü bitcoin alım-satım platformu BTCTurk bu transferle müşterilerine verdiği hizmeti daha kapsamlı ve kaliteli hale getirmeyi hedefliyor.

Kariyerine 1991 yılında Global Menkul Değerler’de analist olarak başlayan Güneri, 1996 yılında ABD’de Nicholas Applegate Capital Management şirketinde Türkiye analisti olarak görev yaptı.  Global Menkul Değerler New York ofisinde de görev yapan Güneri, 1998 yılında Türkiye’nin yedinci portföy yönetim şirketini kurmak üzere Egebank Grubu’na katıldı. 2000 yılı başında ise QNB Finansbank Grubu’na katılan Özgür Güneri, Finans Portföy’ün kurulmasında Genel Müdür Yardımcısı olarak yer aldı.  Türkiye’de Borsa Yatırım Fonları’nın oluşturulmasında önemli rol üstlenen Güneri, 2007 yılında QNB Finans Portföy Genel Müdürü olarak atandı.  2013 başında ise QNB Finansinvest bünyesine katılan C. Özgür Güneri, son beş yıldır Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdür olarak görev yapmaktaydı.

Marmara Üniversitesi İngilizce İşletme mezunu olan Güneri aynı zamanda London Business School’dan MBA Derecesine sahiptir.

Para ve sermaye piyasalarında edindiği 25 yılı aşkın tecrübesini BTCTurk bünyesine aktarmak hedefi ile yepyeni bir yola çıktığını anlatan Güneri şunları ifade etti:

“Kurulduğu ilk günden beri müşterilerine en iyi şekilde hizmet vermeyi hedefleyen ve kısa sürede sektörün lideri haline gelen BTCTurk’ün bünyesine Ortak ve CEO olarak katılmaktan büyük heyecan ve memnuniyet duyuyorum.  Yeni yapımız sayesinde müşterilerimize şeffaf, güvenli, istikrarlı ve üstün kalitede hizmet verme hedefimize bir adım daha yaklaşmış olacağız.

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin