PwC Blockchain başkanı Blockchain teknolojisine güveniyor
PwC Blockchain başkanı Blockchain teknolojisine güveniyor

PwC Blockchain başkanı Blockchain teknolojisine güveniyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Grainne Mcnamara, şu anda PricewaterhouseCoopers (PwC) Blockchain başkanı olarak görevini yürütüyor. 18 Eylül’de, PwC Blockchain başkanı kripto paralar ve Blockchain hakkında açıklamalarda bulundu. Mcnamara, kripto para piyasası kazasının genel hizmet talebini nasıl etkilediğini anlattı. 2017 ile 2018 arasında pazar payı karşılaştırması yaptı.

Mcnamara, PwC’nin Blockchain endüstrisi için yaptığı işi açıklayarak, şirketin dağıtık defter teknolojisi (DLT) ve kurumsal uygulama birimlerine ayrıldığını belirtti. Kurumsal uygulamalar, dijital varlıkların özelliklerini genellikle şirketler tarafından yapılan büyük çapta faydalı değişiklikler yapmak için kullanan kuruluşlardır.

Mcnamara, geçtiğimiz yılın değerlendirmesinden sonra, sahiplerinin hala kripto para piyasası konusunda oldukça heyecanlı olduklarını söyledi.

PwC Blockchain başkanı Blockchain ile ilgili istatistikleri açıklıyor

Mcnamara’ya göre, Bitcoin vadeli işlemlerinin duyurulması ve aynı zamanda birkaç token’ın piyasaya sürülmesi gibi faktörler, ilginin artmasına neden oldu. Ayrıca, sektöre artan ilgiyi gösteren fintech endüstrisinin çeşitli bölgelerinden çok sayıda sektöre sahip Blockchain danışmanlık hizmetlerine büyük talep olduğunu belirtti.

Düşük bir yatırım getirisi konusuna değinerek, kripto paranın alanlarının hala ana engellerin artmasıyla ilk aşamalarında olduğunu belirtti.

PwC’nin Blockchain departmanı, Blockchain teknolojisine ve endüstrinin buna nasıl uyum sağladığına dair incelemeler yapmak için çalışmalarda bulunuyor. İncelemelerine göre:

Katılımcıların % 84’ü aktif olarak Blockchain ile ilgileniyor.

Katılımcıların % 45’i, güven paradigmasının, kripto para birimi kabulünü geciktirebileceğine inanıyor.

Toplam katılımcıların % 30’u Çin’i Blockchain teknolojisinde yükselen bir lider olarak görüyor.

Toplam anket tabanının % 28’i, birlikte çalışabilirliğin başarının ana anahtarlarından biri olduğunu düşünüyor.

Grainne Mcnamara, açıklamalarında güven bariyerinin ve tüm düzenleyicilerin engelleyici baskıları ile kuşatılan endişenin kripto para piyasasına nasıl etki ettiğine odaklandı.

Mcnamara ayrıca, dijital varlıkların fiziki varlıkları alıp dijital formata dönüştürtürmesinin sektörde parlayan bir girişim olduğu konusunda kullanıcılara bilgi verdi. Ana amacın, müşteriler ve mevcut tedarik zincirleri arasında daha iyi bir ağ oluşturmak olduğunu söyledi.

ambcrypto.com

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin