PundiX (NPXS) büyük sistem güncellemesi ile Binance Chain’i entegre ediyor
PundiX (NPXS) büyük sistem güncellemesi ile Binance Chain’i entegre ediyor

PundiX (NPXS) büyük sistem güncellemesi ile Binance Chain’i entegre ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Mobil kripto para cüzdanı XWallet’in arkasındaki şirket olan PundiX laboratuvarları, 11 Ağustos’ta sistem güncellemesi hakkında kullanıcıları bilgilendiren bir tweet attı. XWallet sistem güncellemesi 12 Ağustos’ta yapılacak ve 10:30-14:30 GMT + 8’de dört saat sürecek. Kullanıcılara servis süresince herhangi bir cüzdan işleminden kaçınmaları önerildi. Eğer yükseltme beklenenden daha uzun sürerse, topluluğa gelişmeler hakkında bilgi verilecek.

PundiX, XWallet’te bazı değişiklikler getirecek

Planlanan sistem güncellemesi, Binance Chain cüzdanının yanı sıra PundiX açık platformunda listelenen Crypto Gift tokenleri desteği dahil olmak üzere XWallet’te bazı değişiklikler getirecek. Merkezi olmayan bir internet şekli olan kendi yerel projeleri f (x) şu anda ana web sitesinde bir bölüme sahip, ancak yaklaşmakta olan yükseltme f (x) haritasını tam teşekküllü bir mobil uygulamaya dönüştürecek.

PundiX açık bloklu bir ekosistem ve büyük ölçüde kripto ödemeleri ve işlemleri için araçlar ve ürünler oluşturmaya odaklanmış. Firma, kripto ödemelerini kabul etmek için mağazalar ve süpermarketler tarafından kullanılabilecek kendi cihaz ağını oluşturmaya hazırlanıyor. XPOS adındaki bu cihazlardan dünya genelinde 20 ülkeye sevk edilmek için 10.000 adet hazırlanıyor.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin