pundix
Pundi X, 19 Milyar token yakıyor ancak fiyatı daha da düşüyor

Pundi X, 19 Milyar token yakıyor ancak fiyatı daha da düşüyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Pundi X, 19 Milyar token yakıyor ancak NPXS ve NPXSXEM’in fiyatı düşmeye devam ediyor.

NPXS ve NPXSXEM gibi iki tokenin arkasındaki ekip, , devam eden coin yakma işleminin bir parçası olarak 19 milyar tokeni kaldıracağını açıkladı. Resim Medium içeriğine göre; Yakılacak 19 milyar token, 2 milyar NPXS ve 17 milyar NPXSXEM olarak belirlendi ve toplam kaynaklarından çıkarıldı.

Pundi X, 19 milyar tokeni kaldıracağını açıkladığında, her iki tokenin fiyatı üzerinde olumlu bir etkisi olacağını düşünebilirsiniz. Ancak NPXSXEM için son 24 saatteki fiyat − yüzde 8,25 ile geriledi. Ve NPXS için fiyat büyük oranda aynı kaldı.

Tokeni yakımı, Pundi X’i canlandıramadı

Şu an Pundi X, dış dünyadan kopuk hareket edemiyor. Öyle ki diğer birçok altcoin’in son birkaç yılda yaşadığı sorunlarla mücadele etmeye çalışıyor. 2017’de görülen zirve fiyatlardan bu yana altcoin piyasası iyileşmedi. Geçen yıl pozitif kalmayı ya da fiyat artışını başarabilen LINK ve BNB gibi sadece birkaç istisna dışında.

Ancak Pundi X ekibi özelinde konuşursak, iki tokeninin ne kadar mücadele ettiği açıkça görülüyordu. NPXS, 197 satoshi zirve fiyatından şu an 3 satoshi’ye düştü. Ve NPXSXEM 60 satoshi’den 2 satoshi’ye düştü.

Bu takım için çok zor olsa da, elbette token sahipleri daha zor bir durum.

Pundi X başarısız bir proje mi?

Şimdi kendinize sormanız gereken soru, Pundi X ekibinin sona mı geldi? Ve son birkaç yıldır ekibin üzerinde çalıştığı projeye bakarsanız, bunun başarısız bir takım olduğunu düşünmezsiniz.

Pundi X, XPOS makinelerini geliştirmeye devam etti (hızlı kripto ödemeleri sağlayan cihazlar). Proje, 25 pazara yayıldı ve genişlemeye devam ediyor. Ekip, halen aktif olarak “2021 yılına kadar küresel perakende pazarına 100.000 cihaz” hedefine ulaşmak için çalışıyor.

Ancak ölçeklenme, planlandığı kadar sorunsuz gitmedi. Düzenlemelerin, belirsizliklerin ve belgelendirilmemenin eksikliği, önlerindeki en büyük engel. Takım, 2021 yılına kadar hedeflerine ulaşmalarına yardımcı olmak için ikinci planı uygulamaya almış gibi görünüyor.

Bundan başka, kendilerine ve ilk blockchain telefonlarından biri olan BOB telefonunu duyurdular. BOB, Blok On Blok’un kısaltması. Telefon daha önce Xphone olarak adlandırılmıştı. Ancak şimdi yeni BOB adıyla, tamamen merkezi olmayan ve açık kaynaklı ilk blok zincir telefonlarından biri olarak daha da markalamak istiyorlar.

Kısacası Pundi X çalışmalarını durdurmadı. Ancak yine de yatırımcıların ekipteki inancın ne kadar güçlü olduğundan emin değiller.

gocryptowise

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin