Promodex Public Sale

Promodex Public Sale Whitelist Listesini Yayınladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Promodex Public Sale Whitelist Listesini Yayınladı. Influencer marketing 2.0 sloganıyla yola çıkan Promodex platformu, PROMO token için Public Sale (Açık Satış) whitelist listesini yayınladı.

PROMO token satışları 21-26 Şubat tarihleri arasında Promdex’in kendi platformunda yer alan Launchpad’de gerçekleşecek.

Promodex public sale için büyük talep geldi

Promodex, işletme, marka ve projelerle sosyal medya fenomenleri, ödül avcısı takipçiler ve her büyüklükteki dijital yayıncıyı birbirine bağlayan blockchain tabanlı, programatik bir “Influencer Marketing” pazar yeri.

PROMO token, Promodex platformunun, aktif işlem ve etkileşimlerde kullanılan yerel tokeni.

Promodex Public Sale (Açık Satış)

2021 Yılında kurulan platform, yol haritasında ilan ettiği aşamaları gerçekleştirmeye devam ediyor. Daha önce, “Seed Funding (Tohum Fonlama)” ve Ön-Satış aşamalarını tamamlayan platform, 5 Ocak’ta “Public Sale Whitelist” kampanyası dün saat 24 itibariyle sona erdi. 

Talebin yoğun olması dikkatlerden kaçmıyor. Promodex Public Sale, 21-26 Şubat tarihlerinde 4 aşamada gerçekleşecek. Public Sale, açık satış sürecinde toplam PROMO arzının 2%’sine denk gelen, 18 Milyon PROMO token satılacak. Public Sale’de her biri 0,021 USD’den toplam, 378.000 USD değerinde PROMO token satışı yapılacak. Public Sale 1-2-3’te whitelisting aranmayacak. FCFS, whiteliste gerek kalmadan ilk gelen alacak. Farklı bir ifadeyle hızlı davranan Promo tokenlerı almaya hak kazanacak.

Platformla ilgili dikkat çeken önemli bir ayrıntı, Promodex’in oldukça sıkı bir “tokenomics” politikasına sahip olması. Platform katı bir “balina karşıtı” yani PROMO token balinalarının oluşmasını önleyici, politika yürütüyor. Platform, kurucular dâhil olmak üzere borsa açılımı öncesi balina oluşumunun önüne geçmek için oldukça dikkatli davranıyor. Bu durumun, özellikle borsa açılımı sonrası token fiyatının düşmesini önleyici bir yaklaşım olduğu açık.

Token satışı ve serbest kalma süreci ile ilgili ayrıntılı bilgi Promodex Tokenomics sayfasında görülebilir.

Promodex PROMO token PUPLIC SALE sonuç listesi için TIKLAYINIZ.

 

Influencerlara özel Private Sale

Promodex, Private Sale kampanyasını sadece influencerlara özel olarak düzenliyor. 

27 Şubat’ta gerçekleşecek olan satış, sadece, sosyal medya fenomeni, kanal sahibi ve yayıncı gibi influencerların  katılımına açık olacak. 

Promodex  “Private Sale” ‘de PROMO arzının 1%’ine denk gelen 9 Milyon PROMO token satılacak. Tokenlerin 0,018 USD fiyatından satılacağı satışta, toplam 162.000 USD değerinde PROMO token satılması planlanıyor

Promodex Private Sale başvuru ve ayrıntılı bilgi için TIKLAYINIZ.

 

(Sponsorlu makale) Sorumluluk reddi: Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel kripto para haberlerini Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin