Private Sale Whitelist

Promodex, Public & Private Sale Whitelist kampanyasını ve tarihlerini ilan etti!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Promodex, Public & Private Sale Whitelist kampanyası. Promodex $PROMO token, Public & Private Satış tarihleri açıklandı ve kampanyaya katılım için whitelist (katılım listesi) süreci başladı. PROMO token satışları 21-27 Şubat tarihleri arasında Promdex.io’nun kendi platformunda yer alan Launchpad’de gerçekleşecek.

Promodex, işletme, marka ve projelerle sosyal medya fenomenleri, ödül avcısı takipçiler ve her büyüklükteki dijital yayıncıyı birbirine bağlayan blockchain tabanlı, programatik bir “Influencer Marketing” pazar yeridir. PROMO token, Promodex platformunda aktif olarak işlem yapmayı ve etkileşimde bulunmayı sağlayan bir “Utiliy token”dır.

İstatistiklere göre, sosyal medyada takipçi sayısı arttıkça, etkileşim oranı azalıyor. Bu, 1 milyon toplam takipçisi olan 20 orta düzey fenomenin (influencer) yine 1 milyon takipçisi olan 1 mega influencerdan çok daha etkili olduğu anlamına gelir.

O halde kampanya düzenleyen marka, proje sahipleri neden mega influencerlarla çalışıyor hem de astronomik fiyatlarla? Çünkü fenomenlerle çıkalan bir kampanya için gereken tüm süreç manuel yapılıyor. Aynı anda 20 influencer ile kampanya yapmak çok zor, zahmetli.

İşte Promodex tam da bu sorunu çözmek üzere yola çıkmış bir proje. Promodex, programatik yapısı ile karmaşık kampanya sürecini çok basit hale getiriyor. Adeta oyunun-kurallarını yeniden yazan Promodex, “Tohum Yatırım” sürecini tamamladı ve Public (Açık satış) ve Private Sale (Fenomenlere özel satış) aşamasına geçtiğini duyurdu.

 

Public Sale (Açık satış)

21-26 Şubat’ta 4 aşamada gerçekleşecek “Public Sale” satış sürecinde toplam PROMO arzının 2%’sine denk gelen 18 Milyon PROMO, token başına 0,021 USD değerden toplam 378.000 USD karşılığı satılacak. 

Tokensatışı ve serbest kalma süreci ile ilgili ayrıntılı bilgi Promodex Tokenomics sayfasında görülebilir.

Public Sale satışına katılmak için katılım talep listesine (Whitelist) başvuruda bulunmak gerekiyor. 5 Ocak’da başlayan başvuru süreci 19 Şubat tarihinde sona erecek.

Public Sale’e katılmak isteyenler, Public Sale Whitelisting kampanyasına katılarak whiteliste dahil olabilirler. Whitelist kampanyasında aldığını puana göre en az 5 USD en fazla 1000 USD karşılığında PROMO token alım hakkı kazanabilirsiniz. Kampanyaya katılmak için lütfen TIKLAYINIZ.

Public Sale aşamaları ve katılım detayları aşağıdaki tablodan görülebilir.

 

Private Sale (Özel satış)

27 Şubatta gerçekleşecek olan ve sadece influencerların (Sosyal medya fenomeni, kanal sahibi, yayıncı) katılımına açık olan “Private Sale” ‘de PROMO arzının 1%’ine denk gelen 9 Milyon PROMO, token başına 0,018 USD değerden toplam 162.000 USD karşılığı satılacak.

Tokensatışı ve serbest kalma süreci ile ilgili ayrıntılı bilgi Promodex Tokenomics sayfasında görülebilir.

Promodex “Private Sale” ‘e katılmak isteyen influencerların 5 Ocak’da başlayan ve 26 Şubat’ta sona erecek olan “Private Sale Whitelist Formu” doldurması gerekiyor.

Eğer siz de aşağıdaki şartların en az birini taşıyan bir “influencer” iseniz, “Promodex Private Sale Whitelist Campaign”e katılabilirsiniz.

  •         Twitter:…………….…(5.000’den fazla takipçi)
  •         Youtube:……………..( 5.000’den fazla takipçi)
  •         Instagram:………..…(5.000’den fazla takipçi)
  •         Telegram: …………..(5.000’den fazla takipçi)
  •         Website:…………….(aylık 20.000’den fazla tekil ziyaretçi)
  •         Medium/Blogger …..(5000’den fazla takipçi ya da ziyaretçi)

 “Associate Influencer Programına” katılanlara yüksek token alım hakkı

Promodex platformun merkezinde yer alan işbirliği yapacağı influencer altyapısını bugünden oluşturmaya başladı bile. Promoedex, bu amaçlar başlattığı “Associate Influencer Programı”na katılan influencerlara “Private Sale”de daha fazla token alma hakkı sunuyor. Promodex, #Associateinfluencer programına BURADAN katılabilirsiniz.

AIRDROP kampanyası devam ediyor

Promodex, 09 Kasım 2021’de ‘AIRDROP & REWARD Kampanyası’nı başlatmıştı. Promodex tarafından uzatılan airdrop kampanyası, 15 Mart 2022’de sona eriyor. AIRDROP kampanyası ile Promodex toplam 500.000 dolar değerinde PROMO token dağıtacak. Airdrop PROMO tokenleri, 21 Mart 2022 tarihindeki piyasa fiyatı üzerinden hesaplanarak dağıtılacak.

AIRDROP kampanyasına buradan katılabilirsiniz.

Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel kripto para haberlerini Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Sponsorlu makale: Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin