Ünlü isimden şaşırtan çıkış: 560 milyon dolarlık Bitcoin kaybettim
Ünlü isimden şaşırtan çıkış: 560 milyon dolarlık Bitcoin kaybettim

Problemler bitmiyor: İki büyük Bitcoin borsası yoğun trafiğin kurbanı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Öncü Bitcoin borsası Binance ve Bitrue, çok sayıda yeni kullanıcı etkinliğinin neden olduğu sorunlarla mücadele ediyor.

İki kripto borsası, en üst düzey borsa Binance ve 72. sıradaki Bitrue, ani bir yeni kullanıcı girişi ve web sitelerindeki ticaret faaliyetlerinin sonuçlarıyla karşı karşıya kaldı.

Trafikte önemli artışlar

Her iki borsa da yeni kullanıcı girişi nedeniyle sorunlar bildirdi. Bitrue belirli bir anda kullanıcılar için çevrimışı durumda kaldı.

Binance CEO’su CZ, “sistemlerin bazı darboğazlar gördüğünü” ve ekibin durumu çözmek için elinden geleni yaptığını ifade ediyor.

“Şu anda meydana gelen trafikteki önemli artışlar nedeniyle, bazı kullanıcılar Bitrue’ye erişimde sorunlar yaşayabilir. Sorunun farkındayız ve her şeyin tekrar sorunsuz çalışması için çok çalıştığımız için sabrınızı istiyoruz.”

https://twitter.com/cz_binance/status/1356214884443312133?s=20

Tweet’e göre bazı kullanıcılar emirlerini yerine getiremiyor ve hesap verileri senkronize olmuyor. Binance bunun üzerinde çalışıyor. Bunun nedeni, yaklaşık iki saat önce, platformun birkaç farklı matriste tüm zamanların en yüksek seviyesini görmesiydi.

Binance birkaç gün içinde ikinci kez sorun yaşıyor

Binance de benzer bir durumla karşılaştı ve geçen Cuma para çekme işlemlerini askıya almak zorunda kaldı. Ardından korkunç bir yeni kullanıcı, para yatırma ve alım satım akışı yaşadı ve platform tüm bu ATH’leri idare edemedi.

Bu, Robinhood ve hızla yükselen GME hisse senetlerinin ve diğer trend olan şirketlerin hisselerinin alım satımını kısıtlayan ve onları yalnızca perakende kullanıcıları için satışa indirgeyen birkaç diğer uygulamanın etrafındaki skandaldan sonra yaşandı.

Kurumsal yatırımcılar hem alım hem de satım yapabiliyordu. Hype, Reddit’ten büyük bir trader grubunun Wall Street hedge fonlarına karşı neden olduğu short squeeze ile ilgiliydi.

GME’den, Binance’de kriptoya

O zamanlar, birçok kripto topluluğu etkileyicisi, kapatılamayacak tek piyasaların kripto para piyasaları olduğunu söyleyerek öfkelerini Twitter’da paylaştı. Tanınmış Bitcoin savunucusu Max Keiser, hisselerden gelen fonların artık Bitcoin’de acele edeceği beklentisini paylaştı.

Tesla CEO’su Elon Musk, Robinhood’ın attığı adımlardan öfkelenenler arasındaydı. Ertesi gün Elon Musk, Twitter biyografisindeki tek kelime olarak “Bitcoin” i etiketledi ve BTC’nin 32.000 $’dan 38.000 $’ın üzerine çıkmasına neden oldu.

Bugün erken saatlerde Elon Musk “Bitcoin’in iyi bir şey olduğunu” kabul ettiğini ve bir BTC destekçisi haline geldiğini kabul etti. Ancak bu durum fiyatı etkilemedi.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin