MATIC analizi: Fiyatlanma da beklenti çoğalıyor…

Pozitif ilerleme sürüyor: Kripto piyasası yükseliş trendi için bu fiyatlamayı bekliyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Geleneksel pazardaki durağanlık kripto varlıklarına olumlu yansıdı. DXY’nin 110 seviyesinin altına sarkmasını fırsat bilen kripto piyasası, üçgünlük yeşil mumun habercisi oldu. Yatırımcılar heyacanı katlamak adına önemli seviyeyi bekliyor.

Asya seansına Bitcoin ve türevleri hızlı başladı. Yükseliş çizgisi devam ederken, BTC %2’nin üzerine çıktı. Ethereum ise altcoin’lere büyük bir liderlik ediyor. Fiyat haber yaptığımız esnada 1.560 doların üstünde seyrediyor.

Kripto piyasası bir anda vitesi yükseltti

Küresel kripto piyasası değeri 976 milyar dolardan 1 trilyon dolara üstüne dün itibarıyla taşımıştı. Büyük kripto para birimlerinin daha da hevesli olması süreci hızlandırdı.

Üst düzey bir ABD banka düzenleyicisi, hükümetin, hızla büyüyen varlık üzerinde kontrolü korurken, bankaların ve müşterilerinin kripto para birimleri tutmasını kolaylaştırmak istediğini belirtti.

Altcoin piyasasında kazananlar kervanı bir hayli fazla

Kripto piyasasında öne çıkan varlıklar ise majör altcoinler oldu. Özellikle de ilk 10 içinde yer alan varlıklar öne çıkıyor. Bunların içinde en çok konuşulan Dogecoin oldu.

Dünyanın en büyük meme coin’i şu anda art arda ikinci gün %10’dan fazla kazanç elde ediyor DOGE, 10 milyar doların biraz altında bir piyasa değeri ile 0.0796 dolar fiyatla %20 artışla işlem görüyor. Haftalık olarak yüzde 33’lük artış varlığın uzun süre sonra uyandığın gösteriyor.

Toncoin, Convex Finance, Shiba Inu, Uniswap gibi varlıklarda en iyi performans gösterenler oldu. Toncoin’in fiyatı %15’ten fazla artarak 1,90$’a yükseldi. Aynı zamanda CVX, son 24 saatte 5 dolardan işlem yapmak için %8’den fazla kazanç elde etti.

cryptonews


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin