Potansiyeli ile en iyi 6 Blockchain startup
Potansiyeli ile en iyi 6 Blockchain startup

Potansiyel yatırım fırsatları sunan 6 Blockchain startup

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Çeşitli Avrupa ülkeleri Blockchain ve kripto para birimi şirketlerine ev sahipliği yapıyor. İsviçre bu konuda liderlerden biri. İsviçreli spekülatörler ve varlıklı bireyler için bazı önemli projeler potansiyel yatırım fırsatları sunuyor. Bu nedenle potansiyel yatırım fırsatları sunan projeleri sizler için inceledik. Aşağıda isimleri alfabetik sıraya göre listelenmiş olan 6 Blockchain startup yer alıyor.

Potansiyeli ile en iyi 6 Blockchain startup

6- Alethena

Dünyanın geri kalanına nispeten bilinmeyen bir Blockchain startup olan Alethena, Blockchain teknolojisini kullanan bir bilgi platformu olmayı hedefliyor. Aynı zamanda ilk İsviçre ICO ve Blockchain varlık derecelendirme kuruluşu. Bu, İsviçre’nin tümünde oldukça benzersiz bir yer ve şirket, İsviçre’de ve potansiyel olarak Avrupa’nın geri kalanında ICO’lar ve kripto paralarının geleceği için bir ton belirleyebilir. Yerel tokeni  sınırlı oylama ve kâr paylaşımı hakları sunar.

5- Dfinity

Çoğu Bockchain meraklısı, geçen yıl Dfinity isminin bir yerini buldu. Çok sayıda özelliği ve girişimi kapsayan çok geniş bir proje. Ana odak noktası bulut bilişim ve bulut 3.0’ı merkezi olmayan teknolojiler aracılığıyla inşa etmek. Zug merkezli şirket, İsviçre’nin kripto para birimi ve Blockchain “hub”ın kalbinde yer alıyor. Kullanım tokeni sayesinde, hesaplama ve depolama için ödeme mümkün hale getirilecek.

4- MindFire

MindFire’a göre yapay zeka ve Blockchain anlamlı bir şekilde bir araya gelecek. Kâr amacı gütmeyen İsviçre, araştırma olaylarını yönetmeyi, bu iki teknolojiyle ilgili fikri mülkiyeti ve depolama araştırması katkılarını toplamayı amaçlıyor. Ekosisteme erişim, yerel yönetime kayıtlı olan ve mevcut yönergelere göre yayınlanan yerel menkul kıymet tokeni aracılığıyla gerçekleşecek.

3- Proxeus

Proxeus, “Blockchain için WordPress” olmanın benzersiz iş modeli ile çok farklı bir yaklaşım deniyor. Temel amacı varlık belirleme sürecine yardımcı olmak ve yeni dApp’leri oluşturmak. Daha fazla şirket mevcut süreçlerini dijital hale getirmeye çalışırken, bunlar gibi hizmetler giderek artan bir rol oynayabilir. Yerel yardımcı token, dApp geliştiricilerini ödüllendirecek ve bu yeni ekosistem için bir hesap birimi olarak hizmet edecek.

2- SwissBorg

İsminin önerebileceği şeyden farklı olarak, SwissBorg’un hesaba katılması gereken bir robo-danışman servisi olmasına rağmen, cyborgs ile hiçbir ilgisi yok. Bunun yerine, platform düzenlenmiş bir servet yönetimi platformu ve ICO’ya odaklanan bir şirket olmak için Blockchain teknolojisini kullanıyor. Makine öğrenimi çabalarıyla birleştiğinde, bir çok potansiyel yeni kullanım vakası, kendi yararı ve menkul kıymet tokeni aracılığıyla kilitlenebilir.

1- Tend

Kısa ve pazarlanabilir isimle, eğilimi Blockchain teknolojisine elini çalışıyor. İş modeli, kullanıcıların lüks varlıkların fraksiyonel sahipliğini satın almasını ve satmasını sağlayarak bu varlıklara bağlı deneyimler sunma etrafında dönüyor. Bu yatırımcılara yıllık temettü hakkı sunan yerli menkul kıymet tokeni ile sağlanacak. Platformun tam olarak kapsayacağı lüks varlıklar henüz resmi olarak belirlenmedi.

Nulltx

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin