featured
POS cihazında Bitcoin Cash ile ödeme dönemi

POS cihazında Bitcoin Cash ile ödeme dönemi başladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

İşletmeler artık POS cihazında bir ödeme seçeneği olarak Bitcoin Cash’i kabul edecek. Bitcoin Cash (BCH), Bitpay’den gelen en son örnekle kullanıcılar ve servis sağlayıcılar arasında daha fazla destek toplamaya devam ediyor. Hizmet artık işletmelerin POS uygulaması aracılığıyla BCH ödemelerini kabul etmesine olanak tanıyor. Bu sayede perakendecilerin kazançlarını kripto para biriminde tutmaları bekleniyor.

Bitpay, Bitcoin Cash desteği eklemek için mobil uygulamasını güncelledi

Georgia merkezli en büyük Bitcoin ödeme platformlarından biri olan Bitpay, son zamanlarda Bitcoin Cash desteği eklemek için Checkout satış noktası (POS) mobil uygulamasını güncelledi. Bu, müşterilerinden ödeme almak için Bitpay kullanan perakende mağazalarının artık bir telefon veya tablet kullanarak yerinde BCH ödeme kodları oluşturabileceği anlamına gelir.

Uygulama, satıcıların kripto para ödemelerini doğrudan bir mobil cihazda kabul etmesine olanak tanır ve siparişler 150’den fazla para biriminde fiyatlandırılabilir. Uygulama, çok çalışanlı ödeme, isteğe bağlı ekran devrilme, basit uç bildirimi ve başka bir satış noktası sisteminden girilen sipariş kimliklerinin eşleştirilmesi de dahil olmak üzere hizmet işletmeleri için tasarlanmış özellikler sunar.

İşletmeler artık kazançlarını kripto para biriminde tutabilir

Şirket, Bitcoin (BTC)’i uzun yıllardır destekledikten sonra, yakın zamanda BCH desteğini genişletiyor. Geçtiğimiz ayın başında şirket, BCH transferlerinin firmanın Visa kartı fatura yüklerine uygulanabileceğini açıkladı.

Checkout ile geliştirmeye ek olarak, Bitpay görünüşe göre işletmeler için BCH’ye dayalı daha fazla özellik sunmaya hazırlanıyor. Bitcoin Cash hayranlarından kripto para için bir ödeme seçeneği eklenmesi yönündeki talepleri yanıtlayan şirketin destek ekibi, Twitter üzerinde çalıştıklarını ve “yakında” Bitcoin Cash desteğinin platforma ekleneceğini açıkladı. Bu, Bitpay’ın işletme müşterilerinin yakında ödeme olarak Bitcoin Cash’i kullanabileceği anlamına geliyor. BTC veya USD’ye dönüştürülen eşdeğer bir tutarı almak yerine, satış gelirlerini BCH’de tutmanız yeterli.

POS cihazında Bitcoin Cash ile ödeme dönemi başladı
POS cihazında Bitcoin Cash ile ödeme dönemi başladı

Bitpay’in yeni POS cihazında Bitcoin Cash’i her tür işletme kullanamayacak

Ne yazık ki, Bitpay’in yeni BCH geliştirilmiş servisleri, her tür işletme için kullanıma uygun olmayacak. Bu yılın başlarında şirket, yetişkin içerik, silahlar veya cephane, kontrollü maddeler (uyuşturucu) ve daha fazlasının satılmasını yasaklamak için kullanım koşulları sözleşmesini güncelledi.

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

News.bitcoin

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin