Portföyünüze ekleyebileceğiniz 4 altcoin

Portföyünüze ekleyebileceğiniz 4 altcoin

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Altcoin piyasası, yatırımcıların gözdesi olarak kalmaya devam ediyor. İlk 100 içinde yer alan bu projelere ciddi bir rağbet yaşanıyor. Hem projelerine karşı olan güven hem de sürekli geliştirilmesile beraber kripto topluluğunun gözdesi oluyor.

Son zamanlarda altcoin varlıklarına sadece bireysel yatırımcılar talep göstermedi. Kurumsal yatırımcılarında bazı altcoin’lere ilgi duyduğunu görebildik. İşte portföyünüze eklemeyi düşüneceğiniz alternatif varlıklardan bazıları şu şekildedir:

Ripple (XRP)

Piyasada oldukça eski bir geçmişe sahip olan Ripple, bu listenin başında olabilir. Her ne kadar bir dava süreci geçirse de her zaman popülerliğini korumuştur. Ripple sayesinde artık daha az parayla uluslararası ödemeler yapılabiliyor. 

Ripple bilinen “bankacıların kripto para birimi”, uluslararası para transferleri için fiili standart olarak SWIFT’in yerini almayı hedefliyor.

Cardano (ADA)

Altcoin dediğimizde aklımıza gelen para biriminden biri de Cardano’dur. Zaman içinde önemli değer artışı yaşadı.

Cardano’nun işlem sürelerini ve enerji kullanımını azaltma yeteneği özellikle dikkat çekicidir. Cardano bu nedenle 2023’te en iyi performansı gösterecek altcoin’ler arasında yer alıyor.

Shiba Inu (SHIB)

Haftanın şimdiye kadar en çok konuşlan meme coin’i oldu. Bunun sebebi ise 16 Ocak Pazartesi günü yaşanan bir duyuru oldu. Balinaların çok sevdiği bir altcoin olan Shiba Inu, “Shibarium Beta” duyurusuyla bugün çift haneli kazanç yakaladı.

Gala Games (GALA)

Son altcoin’imiz Metaverse alanından geliyor. Blok zinciri üzerine inşa edilmiş, oynayarak kazanılan bir oyun platformudur. Ancak, kullanıcıların oyun içi kilometre taşlarına ulaşarak GALA tokenleri kazanmalarını sağlıyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin