Popüler yetişkin içerik platformu gizlilik koinini ödeme yöntemi olarak ekledi
Popüler yetişkin içerik platformu gizlilik koinini ödeme yöntemi olarak ekledi

Popüler yetişkin içerik platformu gizlilik koinini ödeme yöntemi olarak ekledi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Pornhub, Mastercard ve Visa’nın yetişkin içerikli site ile bağlarını kestiği raporlarının ortasında kripto ödeme seçeneklerine gizlilik koini Monero’yu ekledi.

Monero destekleniyor

Pletformun gizlilik odaklı kripto para birimine verdiği destekle ilgili bilgiler ilk olarak Pazar günü Monero alt reddit kanalında ortaya çıktı. Desteklenen kripto ödeme seçenekleri listesi, diğer kripto paralara ek olarak artık Monero’yu da içeriyor.

Pletformun Monero’yu tam olarak ne zaman eklediği belli değil,. Ancak bu hareket muhtemelen geçen hafta sonu oldu. Monero, Pornhub’da en azından Eylül ayı itibarıyla ödeme seçeneği olarak bitcoin ve litecoin’in platforma eklendiği dönemde desteklenmiyordu.

Bu arada, ilk olarak Pazartesi günü Pletformun kriptoyu yalnızca Mastercard ve Visa yasağının ortasında premium içeriğine erişmek için bir ödeme aracı olarak kabul ettiği belirtildi.

Ancak kripto kabulünün sadece Kuzey Amerika, Birleşik Krallık veya Singapur gibi belirli kullanıcı tabanları için geçerli olduğu da vurgulanıyor.

Amsterdam, Almanya, Finlandiya gibi en azından bazı Avrupa Birliği ülkelerinde IP adreslerine sahip kullanıcılar için mevcut olan tek ödeme seçeneği, ya Lastschrift, yani doğrudan banka borçlandırması ya da euro bölgesi için banka havalesi sistemi olan SEPA gibi görünüyor.

Pletformun Almanya merkezli IP adresleri için ödeme seçeneği

SimilarWeb’den alınan verilere göre, Pletformun en büyük beş trafik kaynağı %23,76 ile ABD’den geliyor ve onu Japonya, Almanya, Fransa ve İngiltere izliyor.

Pletformun Monero desteği, Pletformun geçen hafta kartlarının içerik sitesinde kullanımını yasakladıklarını söyleyen Mastercard ve Visa tarafından ortaya çıkan ödeme engelleriyle karşı karşıya olduğu bir zamanda geldi.

Yasak, NYT’den bir köşe yazarının platformun çocuk istismarı ve tecavüz içeriğini içerdiğini söyleyen bir makalesinden kaynaklanan soruşturmalarını takip etti. Pletform, NYT makalesinde yer alan bu tür iddiaları “sorumsuzca ve açık bir şekilde doğru değil” diyerek reddetti.

theblockcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin