Popüler trader “alın” dedi ve bu DeFi koinlerine vurgu yaptı
Popüler trader “alın” dedi ve bu DeFi koinlerine vurgu yaptı

Popüler trader “alın” dedi ve bu DeFi koinlerine vurgu yaptı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto traderı ve etkileyici Nicholas Merten, biriktirme sürecinde olduğu üç merkezsiz finans (DeFi) altcoin hakkında takipçilerini güncelledi.

18 Mart’ta Merten altcoin için başka bir boğa piyasasının yolda olduğunu tahmin ediyor. Kanalın 407.000 abonesine, Bitcoin’den gelen likiditenin diğer kripto varlıklara akmaya başlayacağını ve DeFi projelerinin ve misli olmayan tokenların (NFT’lerin) fayda sağlama olasılığı en yüksek olduğunu söyledi.

“İyimserlik burada. Sadece bazı büyük hacimli oyunların gerçekten patlamaya başladığı o katalizör anını bekliyor. ”

Altcoinler

Merten, bir sonraki altcoin patlamasından önce Uniswap biriktirdiğini söyledi. Tek taraflı likidite gibi ek özelliklerle projenin bu ay Uniswap v3 sürümünden yararlanacağını söyledi.

Merten ayrıca, Bitcoin ağının ikincil bir katmanında akıllı sözleşme tarzı uygulamalar oluşturmayı amaçlayan bir platform olan Stacks’in (STX) görünümünde de yükselişe geçti. Trader, STX’in yalnızca ödemelere odaklanmakla kalmayıp, uygulama oluşturmak için “gerçek bir çerçeve” oluşturduğunu söyledi.

Popüler trader’ın üçüncü koini ise Benchmark Protocol (MARK). Merten, projeyi volatiliteyi ölçmek için bir piyasa endeksi olarak adlandırdı ve böylelikle sahiplerin daha istikrarlı likidite elde etmelerine izin verdi.

cryptoglobe


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin