Tim Draper
Tim Draper

Popüler risk sermayedarından ses getirecek 2020 Bitcoin tahmini

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Tim Draper, 2020 Bitcoin tahmini ile gündemde. Daha önce Bitcoin’in 2022 yılına kadar muhtemelen 250.000 dolara ulaşacağını söyleyen ünlü risk sermayedarı, son tahmininde Bitcoin’in 2020’de bu rakama kolayca ulaşabileceğini düşündüğünü ifade etti.

Dünyanın bir numaralı kripto para biriminin bu kadar kısa bir sürede çeyrek milyon dolara kadar çıkacağı fikri oldukça ilginç karşılandı. Ancak böyle bir ifade ne kadar geçerli?

Draper’ın 2020 Bitcoin tahmini gerçekleşebilir mi?

Yakın zamanda yapılan bir röportajda Draper, teknik analistlerin söylediklerine göre hareket etmediğini itiraf etti. Buna ek olarak, yaklaşık bir yıl içinde 250.000 dolar oldukça büyük bir sıçrama. Şu anda, Bitcoin 7.100 doların biraz üzerinde işlem görüyor.

Bitcoin’in geçen yaz veya 2017 yılının Aralık ayında olduğu yere kıyasla 7.000 dolar hala nispeten düşük, bu nedenle Bitcoin’in 2021’in girişinden önce 243.000 dolar daha artması fikri biraz uzak görünüyor.

Ancak sonuçta Bitcoin’den söz ediyor. Her an her şeyin olabileceğini biliyoruz.

Draper 2020 Bitcoin tahmini için şunları söyledi:

Altı ay ila bir yıl sonra, Bitcoin için 250.000 dolar çizgisini geçeceğiz. Teknik analistler Bitcoin’i değerlendiriyor ve bu dönemde 7.500 dolar aralığında olması gerektiğini söylüyorlar.

BTC fiyatının yanı sıra Draper, Bitcoin’deki bir diğer büyük değişimin, daha fazla kadının sektöre dahil olmasıyla gerçekleşeceğini ifade etti.

livebitcoinnews


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin